Martijn Kregting - 09 mei 2022

Poly brengt alles-in-één speakerphone uit voor thuiskantoor

Poly brengt alles-in-één speakerphone uit voor thuiskantoor image

Poly brengt de Poly Sync 10 uit, een alles-in-één speakerphone die geschikt is voor hybride werken. De Poly Sync 10 past volgens het bedrijf in de behoefte van organisaties om hun medewerkers uit te rusten met betrouwbare technologische oplossingen ter ondersteuning van hun nieuwe hybride werk- en telewerkstrategieën, ingevoerd tijdens en na de coronapandemie.

"De afgelopen twee jaar hebben mensen hun manier van werken opnieuw uitgevonden", stelt Sebastiaan Hoogstadt, Sales Director Benelux bij Poly in een toelichting. "Van de keukentafel maakten we ons nieuwe bureau, dag in dag uit belden we via onze laptop met collega’s en partners, en af en toe moest er gezegd worden dat iemand nog op mute stond."

Backup-oplossing niet meer voldoende

We hebben nu een punt bereikt waarop back-upoplossingen voor telewerken en hybride werken niet langer volstaan, vervolgt Hoogstadt. Het is tijd om na te denken over hoe je een speciale ruimte kunt creëren om thuis te werken, of dat nu hybride of permanent is. "Voor telewerkers is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat ze gelijke toegang hebben tot vergaderingen wanneer andere collega's zich in een vergaderzaal op kantoor bevinden. Daarom hebben we de Poly Sync 10 ontworpen, uitgerust met de ideale technologie voor telewerken zodat je geen belangrijke informatie mist en jezelf duidelijk verstaanbaar kan maken.”

De speakerphone is volgens Poly eenvoudig en gebruiksvriendelijk en biedt akoestiek van professionele kwaliteit in een compact ontwerp, zodat het verschil tussen de eigen telewerkruimte en een echte vergaderzaal niet meer merkbaar zou moeten zijn. Een set van twee richtmicrofoons werkt op de achtergrond, zodat er tijdens gesprekken wordt geconcentreerd op stemgeluid en niet op achtergrondgeluiden.

De waargenomen geluidskwaliteit wordt volgens een persbericht van Poly verbeterd via een full duplex audio-feature voor een gelijktijdige gespreksstroom, zodat er geen woorden worden gemist. Verder moet een gebruiksvriendelijke aanraakbediening met duidelijke LED-indicatoren helpen om gesprekken te beheren en ervoor te zorgen dat gebruikers goed verstaanbaar. De speaker werkt met alle belangrijke communicatie- en samenwerkingstoepassingen en is gecertificeerd door Microsoft en Zoom.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023