Redactie - 16 juni 2022

Cisco kondigt nieuwe oplossingen aan voor netwerk, beveiliging, collaboration en applicatie portfolio

Cisco kondigt nieuwe oplossingen aan voor netwerk, beveiliging, collaboration en applicatie portfolio image

Cisco organiseert dit jaar voor het eerst een hybride Cisco Live-evenement waarbij mensen van over de hele wereld via een livestream deel kunnen nemen en waarbij naar verwachting 15.000 mensen fysiek aanwezig zullen zijn. Tijdens het event staan verschillende klanten, waaronder Amazon, de stad Las Vegas, Ford, McLaren Racing en Starbucks centraal. Daarnaast zullen er verschillende sessies worden gehouden gericht op innovatie, leiderschap en technische trainingen.

Nieuwe technologieën op het gebied van netwerken, security, collaboration en applicaties die Cisco presenteert helpen organisaties om de productiviteit en flexibiliteit te verhogen. Daarbij zet Cisco in op uniforme ervaringen, cybersecurity en een vernieuwde applicatie-ervaring.

Cisco laat tijdens Cisco Live demonstreert de nieuwe technologieën in zijn 'World of Solutions". Voorbeelden daarvan zijn de transformatie van reizen in de auto waarbij in een Ford Mustang Mach-E een preview wordt gegeven van Webex Meetings in de auto. Hybride werkruimte waar werk niet een plek waar mensen naar toe gaan maar wat mensen doen. 3D-samenwerkingenmet Webex Hologram waarbij via augmented reality en 3D-hologrammen realistische vergaderingen op afstand worden gerealiseerd.

Ook samenwerken in de ruimte met Callisto, waarbij crew interface-technologie, die aan boord van het Orion-ruimtevaartuig zal zijn voor NASA's Artemis I-missie, mogelijk gemaakt door Cisco, Lockheed Martin en Amazon. Maar ook asynchrone videoberichten Volgens Cisco komt vergadermoeheid nu meer dan ooit voor en is er grote behoefte aan oplossingen die de productiviteit en flexibiliteit op de werkdag verhogen. Vidcast, onderdeel van de Webex Suite, stelt gebruikers in staat om eenvoudig videoberichten op te nemen, te bewerken en te delen - en dat alles zonder te wachten tot de agenda's op elkaar zijn afgestemd om live te kunnen vergaderen.