Martijn Kregting - 28 juni 2022

Westpole gaat partnership aan met CoreView

Westpole gaat partnership aan met CoreView image

Westpole gaat samenwerken met CoreView, ontwikkelaar van een Microsoft 365-beheerplatform. De twee partijen stellen zo bedrijven in België, Nederland en Luxemburg te willen helpen om de complexiteit van cloudbeheer te verminderen en meer waarde uit hun Microsoft 365-investeringen te halen. Westpole sluit zich aan bij CoreView's internationale netwerk van kanaalpartners, resellers en managed service providers.

Westpole levert diensten waarbij het beheerplatform van CoreView kan helpen om het beheer van complexe Microsoft 365-omgevingen te vereenvoudigen. Gebruikers kunnen zo de time-to-value verkorten, kosten besparen, een snellere ROI realiseren en de IT-capaciteit maximaliseren, meent Bennie Peleman, sales manager bij Westpole Belgium. "Tegelijkertijd beperken we beveiligingsrisico’s en verbeteren we compliance en governance. Ons doel is klanten te helpen de complexiteit en chaos van Microsoft 365 beter onder controle te krijgen."

‘De samenwerking met Westpole zet onze traditie van Microsoft-expertise en technologische innovatie voort en geeft klanten toegang tot de beste oplossingen", verwacht John Reumann, senior director of channel bij CoreView. "Aangezien we ons partnerprogramma willen blijven versnellen, is Westpole goed gepositioneerd om de ambitieuze groeiplannen van CoreView te ondersteunen."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Netgear banner liggend start week 14