Floris Hulshoff Pol - 06 september 2022

HP biedt nieuwe printing innovaties voor kleine bedrijven

HP biedt nieuwe printing innovaties voor kleine bedrijven image

Tijdens de HP Amplify Executive Forum partner roadshow introduceerde HP Instant Ink voor kleine bedrijven en de nieuwe LaserJet Pro met HP+ ontworpen om technologie te vereenvoudigen management voor het mkb en kleinbedrijf. 

Met één Instant Ink-account ontvangen kleine bedrijven automatisch apparaat-specifieke verbruiksartikelen (inkt of toner) voor meerdere apparaten op meerdere locaties. In combinatie met de geavanceerde functies van de nieuwe LaserJet Pro met HP+, kan een Instant Ink-abonnement kleine bedrijven helpen tijd en geld te besparen, cartridges gemakkelijk te recyclen en bossen over de hele wereld te beschermen en te herstellen.

“Ondernemers moeten moeiteloos kunnen printen – van het installatieproces tot het bestellen van benodigdheden tot het bewaken van de beveiliging”, zegt Xavier Garcia, Global Head of Print Hardware Systems bij HP. "HP Instant Ink voor kleine bedrijven en de nieuwe LaserJet Pro met HP+ is een intuïtief printsysteem dat minimaal beheer vereist, zodat eigenaren van kleine bedrijven hun tijd en energie kunnen besteden aan de groei van hun bedrijf."  

Inspelen op de behoeften van kleine bedrijven

Om door een steeds uitdagender wordende economie te navigeren en zichzelf te positioneren voor groei op de lange termijn, hebben eigenaren van kleine bedrijven nieuwe processen, manieren van werken en technologieën nodig om hun productiviteit te verhogen. Volgens een onderzoek onder eigenaren van kleine bedrijven, uitgevoerd in samenwerking met Morning Consult, vertrouwt meer dan 80 procent van de kleine bedrijven op afdrukken om hun bedrijf te runnen. Toch zegt 55 procent dat ze geen tijd hebben om de technologie te beheren.

Een ondervraagde eigenaar van een klein bedrijf zei: "Het beheren van printers is geen erg efficiënt gebruik van tijd of energie." Een tweede ondervraagde zakelijke beslisser zei: "Alles wordt steeds meer geautomatiseerd. Misschien zou dit ook voor printers kunnen worden toegepast. Het zou mooi zijn als de machines zelf inkt en toner zouden kunnen bestellen.”

Enquêterespondenten zeggen dat ze een multifunctionele printer nodig hebben die eenvoudig in te stellen en moeiteloos te beheren is, met automatische inkt- en tonercartridgeherinneringen en de mogelijkheid om naadloos te koppelen op meerdere apparaten.

De belangrijkste kenmerken en voordelen van de HP Instant Ink voor kleine bedrijven en de nieuwe LaserJet Pro met HP+ zijn:

Verbeterde productiviteit

Met de HP Instant Ink-abonnementsservice voor benodigdheden komt u nooit zonder toner te zitten.

HP LaserJet Pro detecteert wanneer de toner bijna op is en levert automatisch directer op de juiste locatie, op het juiste moment en met geconsolideerde facturering.

De HP LaserJet Pro 4000 serie is gebouwd voor snelheid en levert afdrukken van hoge kwaliteit met 42 pagina's per minuut , de HP LaserJet Pro 3000 serie levert hoogwaardige afdrukken met 35 pagina's per minuut.

HP Smart App en cloudintegratie maken printen vanaf elke locatie, scannen van grote volumes en vereenvoudigde documentworkflow mogelijk voor een grotere zakelijke printproductiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

LaserJet Pro met HP+ is ENERGY STAR - gecertificeerd en maakt gebruik van HP Auto On/Off-technologie.

Moeiteloos beheer 

Bespaar tijd met het HP+ Smart Admin Dashboard ontworpen voor kleine bedrijven.  

Begeleide, cloudgebaseerde installatie om printers op afstand en eenvoudig te configureren en aan boord te installeren 11 .

Beveiliging op afstand met geautomatiseerde bewaking voor meerdere HP printers en locaties.

Maak naadloos verbinding met printers vanaf elk apparaat, overal op elk netwerk.

Toegewijde technische ondersteuning met een verlengde garantie van twee jaar.

Geavanceerde beveiliging

Gemoedsrust met 24/7 beveiligingsmonitoring met HP Wolf Pro Security, direct ingebed en voorgeconfigureerd uit de doos, inclusief directe Smart Security-waarschuwingen voor potentiële beveiligingsrisico's.

Duurzame impact

In de VS en Canada kunnen HP inkt- en tonercartridges worden gerecycled via HP's Planet Partners- programma, indien beschikbaar, ter ondersteuning van HP's hergebruik- en recyclingproces voor het verminderen van plastic afval en het bijdragen aan een circulaire economie.

In de VS kunt u eenvoudig inkt- en tonercartridges recyclen met retourzending en verpakking die bij elke Instant Ink-bestelling worden meegeleverd.

HP's LaserJet Pro met HP+ levert Forest First -printen, wat betekent dat voor elke pagina die wordt afgedrukt gedurende de levensduur van de printer, HP zal bijdragen aan het herstel, de bescherming en het verantwoord beheer van bossen in samenwerking met NGO-partners zoals het Wereldnatuurfonds .

HP helpt bedrijven ook hun klimaatinitiatieven vooruit te helpen door middel van gecertificeerd CO2-neutraal printen.

Beschikbaarheid

HP Instant Ink voor kleine bedrijven en de LaserJet Pro 3000 en 4000 series met HP+ zijn nu verkrijgbaar in de VS, Canada en zullen later dit jaar ook in Europa verkrijgbaar zijn.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10
Netgear banner liggend start week 14