Martijn Kregting - 12 september 2022

IKOULA en ESET bundelen krachten voor endpoint-bescherming

IKOULA en ESET bundelen krachten voor endpoint-bescherming image

IKOULA, aanbieder van IaaS (Infrastructure As A Service) diensten, dedicated servers en outsourcing-markt, bundelt de krachten met beveiligingsaanbieder ESET. Zo willen zij organisaties een professionele oplossing voor eindpuntbescherming bieden tegen ransomware en zero-day-bedreigingen, in een tijd waarin cyberaanvallen steeds gewelddadiger en verlammender worden.

IKOULA breidt haar reeks cyberbeveiligingsoplossingen uit met die van ESET: een oplossing die is ontwikkeld om werkstations van het bedrijf te beschermen via een enkele interface, of het nu gaat om desktopcomputers, laptops of mobiele apparaten. Zo moeten cyberrisico's op dezelfde manier kunnen worden benaderd als alle andere bedrijfsrisico's.

Alomvattende bescherming

"Bij ESET hebben we de keuze gemaakt om in onze oplossingen niet alleen cloud sandboxing-technologie op te nemen - dat wil zeggen voor het blokkeren van ransomware en zero-day-bedreigingen - maar ook volledige schijfencryptiefunctionaliteit, evenals geavanceerde meerlaagse technologie", stelt Bruno Bonny, Marketing Director van ESET Frankrijk. "De bescherming tegen cyberaanvallen is daarom alomvattend en optimaal."

Jean-Pascal MACCHI, Managing Director van IKOULA, signaleert dat de cyberbeveiligingsbehoeften van bedrijven voortdurend toenemen. "Door onze klanten een ESET-oplossing aan te bieden, geven we hen de sleutels om op deze problemen te reageren en zichzelf te beschermen tegen de risico's die hun dedicated servers, maar ook hun andere apparaten, en in het verlengde daarvan hun activiteiten, kunnen beïnvloeden."

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024