Martijn Kregting - 16 september 2022

Ingram Micro gaat samenwerken met EcoFlow

Ingram Micro gaat samenwerken met EcoFlow image

IT-distributeur Ingram Micro gaat samenwerken met EcoFlow, dat is gespecialiseerd in het produceren van 'innovatieve mobile power'-oplossingen. De producten van EcoFlow zijn beschikbaar voor de gehele Benelux.

De nieuwe distributieovereenkomst moet het bereik van EcoFlow in de Benelux vergroten en versterken. De duurzame strategie die EcoFlow hanteert sluit naadloos aan bij de visie van Ingram Micro, aldus de value added distributeur. Joram Sluijter, Senior Business Unit Manager Components & Mobility binnen Ingram Micro, stelt dat Ingram Micro voortdurend zoekt naar goede aanvullingen op het bestaande assortiment. "EcoFlow is daar een mooi voorbeeld van."

Portable power

EcoFlow is in 2016 is opgericht en focust zich op portable power met de River-productlijn, evenals opslagmogelijkheden voor thuis en onderweg met de Delta productlijn. Daarnaast biedt de onderneming oplossingen zoals portable zonnepanelen om stroom op te wekken, powerpacks voor in campers, boten of andere mobiele objecten. Aansluitend beschikt EcoFlow over nog een portfolio met aanverwante producten.

EcoFlow heeft tot doel op duurzame wijze iedereen, overal en continue de beschikking te geven over stroom. Dit is niet vanzelfsprekend voor ieder gebied of werkplek. Ook bieden de producten de mogelijkheid om zelf opgewekte stroom thuis of elders zelf op te slaan en te hergebruiken op een later moment. Dit is in België al uiterst relevant en de verwachting lijkt voor Nederland de zelfde uitkomst te bieden.

"De samenwerking met Ingram Micro is een mijlpaal voor ons en we zijn verheugd om samen te werken en onze missie te verwezenlijken door een fantastisch aanbod van draagbare stroomoplossingen voor een bredere markt", benadrukt Ryan Xing, Regional Head Europa van EcoFlow.

Veeam On BN week 22-23 Alleen DI Leaders SLTN Vierkant
Commvault BN/BW 30-05 tm 07-06-2023