Witold Kepinski - 16 september 2022

Salesforce kiest Dell Technologies voor wereldwijde expansie

Salesforce kiest Dell Technologies voor wereldwijde expansie image

Salesforce heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Dell Technologies om een gecentraliseerde infrastructuur te creëren ter ondersteuning van wereldwijde groei in meer dan 60 datacenters, 230 landen en honderdduizenden klanten.

Salesforce blijft een aanzienlijke groei zien en lijkt zijn activiteiten uit te breiden van ongeveer 26,5 miljard dollar in boekjaar 2022 tot ongeveer 31 miljard dollar voor boekjaar 2023. Om zijn leiderschap verder te staven, werkt Salesforce samen met Dell om een cruciaal on-premises platform te bieden dat Salesforce's vermogen om workloads en gegevens te controleren en te beheren waar dit het meest logisch is, uitbreidt in zijn eigen datacenters en public cloud partners.

"Al bijna 20 jaar heeft de technologie van Dell Technologies bijgedragen aan onze groei en verbinding met klanten en medewerkers over de hele wereld", zegt Andy White, senior vice president, Business Technology Services, Salesforce. "De infrastructuur van Dell is een kernonderdeel van onze cloudstrategie geweest, waardoor we beter gepositioneerd zijn om onze klanten te helpen hun bedrijf en digitale transformaties te versnellen."

Bedrijven zien waarde in het leveren van zeer gepersonaliseerde engagementen bij het introduceren van nieuwe oplossingen en het bieden van ondersteuning als manieren om de relatie met hun klanten te versterken. Ze vertrouwen meer en meer op de clouds van Salesforce om hun eigen marketing-, verkoop-, service- en IT-teams een holistisch beeld en een dieper begrip van hun klanten te bieden en die interacties en aanbevelingen te stimuleren.

"De meest waardevolle inzichten in het bedrijfsleven komen wanneer we correlaties en verbanden kunnen zien tussen verschillende gegevenssets die uw onderneming van stroom voorzien", zegt Travis Vigil, senior vice president van Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. “Bedrijven die een multicloud-strategie kunnen benutten, hebben een strategisch voordeel met de flexibiliteit om workloads en data in een omgeving te plaatsen op basis van kosten, complexiteit en beveiligingsoverwegingen. Door samen te werken hebben Dell en Salesforce een consistente, flexibele IT-omgeving gecreëerd die multicloud, infrastructuur en pc's omvat om de voortdurende groei te ondersteunen.”

Salesforce centraliseert zijn cloudgebaseerde resources op een platform dat is gebouwd op Dell-servers en dat meer dan 1.500 Dell-opslagsystemen omvat, wat een prestatieverbetering van 25-50% oplevert voor de kritieke databases van Salesforce.

Dell-laptops bieden Salesforce-medewerkers meer mobiliteit in een hybride werkomgeving

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van een bedrijf en moderne IT geeft hen de juiste tools om samen te werken, aldus Salesfroce. De nieuwe overeenkomst omvat Dell Latitude-laptops voor Salesforce-medewerkers met beveiliging en kunstmatige-intelligentiesoftware, Dell Optimizer. Omdat mensen vanaf meerdere locaties werken, biedt de software mogelijkheden zoals gelijktijdige multi-netwerkverbinding voor verbeterde internetconnectiviteit, privacyfuncties om gevoelige gegevens op openbare plaatsen te beschermen en achtergrondruisonderdrukking in luide omgevingen.

 

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023