Hans Steeman - 08 oktober 2022

SolarWinds start Transform Partner Program

SolarWinds start Transform Partner Program image

SolarWinds, een leverancier van eenvoudige, krachtige en veilige IT-beheersoftware, kondigt de lancering aan van het SolarWinds Transform Partner Program om de groei van het bedrijf te ondersteunen en te stimuleren. gewaardeerde wereldwijde kanaalpartners. Het nieuwe kanaalprogramma is ontworpen om de manier te veranderen waarop SolarWinds samenwerkt met toonaangevende technologiedistributeurs, value-added resellers (VAR's), global system integrators (GSI's), managed service providers (MSP's) en cloudpartners over de hele wereld.

SolarWinds Transform stelt partners in staat de digitale transformatie voor hun klanten te versnellen door middel van eenvoudige en AI-aangedreven SolarWinds observatieoplossingen die zijn ontworpen voor de moderne, gedistribueerde, hybride en multi-cloud netwerkomgevingen van vandaag. Transform biedt partners van SolarWinds een sterk winstpotentieel, aanzienlijke groeimogelijkheden en tools en middelen van wereldklasse. Het nieuwe programma biedt SolarWinds-partners verschillende voordelen, waaronder financiële prikkels, prestatiekortingen, activerings- en trainingsprogramma's, een verbeterde partnerportal en nieuwe marketing- en verkoopondersteuning.

“Ons doel bij SolarWinds is om de levens van de mensen die we dienen te verrijken. Voor onze klanten betekent dit het bieden van veilige oplossingen die het beheer van multi-cloudomgevingen eenvoudig en kosteneffectief maken. En voor onze partners betekent dit het creëren van meer kansen voor gedeelde groei”, zegt Sudhakar Ramakrishna, president en chief executive officer van SolarWinds. “We bouwen verder aan ons leiderschap op het gebied van monitoring en ontwikkelen ons bedrijf nu om de beste oplossingen te leveren op het gebied van full-stack observeerbaarheid, servicebeheer en databasemonitoring. Ons opwindende portfolio en onze waardepropositie stellen ons – en onze partners – in staat om de bedrijfstransformatie van onze klanten te versnellen, waar ze ook zijn in hun cloudreis.”

Als essentieel onderdeel van de groeistrategie van het bedrijf biedt Transform een nieuw model voor partners om hun klanten SolarWinds-technologie-oplossingen van wereldklasse aan te bieden via SaaS en cloud-verbonden, on-premises implementaties. Dit nieuwe partnerprogramma volgt op de lancering van SolarWinds Hybrid Cloud Observability als een uitgebreide, geïntegreerde en kosteneffectieve oplossing die is ontworpen om de prestaties te verbeteren en de hersteltijd in on-premises en multi-cloudomgevingen te verminderen.

Als eerste oplossing gebouwd op het nieuwe SolarWinds-platform en gebruikmakend van de Secure by Design - principes van het bedrijf, helpt Hybrid Cloud Observability organisaties over te schakelen van reactieve naar proactieve IT-houdingen bij het aangaan van de uitdagingen van hybride IT. En met de Transform-lancering voegt SolarWinds een nieuwe partnercategorie toe om MSP-partners te ondersteunen met een betrokkenheidsmodus voor MSP's, variërend van wereldwijde schaal tot regionale providers. MSP's kunnen nu SolarWinds Hybrid Cloud Observability aanbieden om waarneembaarheid op volledige schaal te bieden met flexibele licentie- en prijsmodellen die zijn ontworpen om hen en hun klanten de flexibiliteit en schaal te bieden die ze waarderen.

"We zijn zo dankbaar voor onze geweldige partners en zijn verheugd om onze gezamenlijke successen te vieren", zegt Jeff McCullough, vice-president van wereldwijde partnerverkoop bij SolarWinds. “Onze partnerrelaties zijn van cruciaal belang als we verder gaan met een gedurfd plan om ons bedrijf te laten groeien door middel van klantgerichte technologische innovaties. Samen met onze partners delen we een visie om de markt voor IT-beheersoftware volledig te transformeren.”

Het nieuwe programma vertegenwoordigt de versterkte focus van het bedrijf op de groei en ontwikkeling van kanalen. Hoewel channelpartners gedurende de meer dan 20-jarige geschiedenis van het bedrijf een integraal onderdeel zijn geweest van het succes van het bedrijf, is Transform het eerste formele SolarWinds-kanaalprogramma. In overeenstemming met de klantgerichte benadering van het bedrijf, werd Transform ontwikkeld in nauwe samenwerking met veel van de meer dan 2.000 bestaande SolarWinds-partners.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023