Floris Hulshoff Pol - 11 oktober 2022

Digitale Werkplek en Mobiliteit in Nederland 2022 onderzoek is beschikbaar

Digitale Werkplek en Mobiliteit in Nederland 2022 onderzoek is beschikbaar image

Dutch IT Channel en Smart Profile hebben samen alweer de vijfde editie van het jaarlijkse onderzoek Digitale Werkplek en Mobiliteit in Nederland uitgevoerd. Via een online enquête gaven IT-beslissers een beeld rond de stand van zaken in Nederland rond het hybride werken. Het onderzoek Digitale Werkplek en Mobiliteit in Nederland 2022 is nu online te lezen.

Hybride werken heeft voordelen maar ook uitdagingen. Een voordeel is een betere balans tussen privé en werk. Denk aan locatie onafhankelijk werken, of minder last rond de dagelijkse woon-werkverkeer. Werknemers kunnen zich meer tevreden voelen waardoor ze langer bij een organisatie verbonden blijven.

Uiteraard zijn er uitdagingen van hybride werken. Hoe functioneren mensen als ze vaker thuis blijven en werken Hoe voelen mensen zich nog onderdeel van een team?

Deze vraagstukken en andere topics kunt u lezen in het Digitale Werkplek en Mobiliteit in Nederland 2022 onderzoek. Met de interessante uitkomsten krijgt u opnieuw meer inzicht in de snel veranderende wereld en alle aspecten rond digitale mobiliteit.

We wensen u veel leesplezier!

Witold Kepinski, Director Content Dutch IT-channel

Erik van Gurp, Analist Smart Profile

Digitale_Werkplek en Mobiliteit 2022.pdf