Witold Kepinski - 27 oktober 2022

Cisco Webex Suite biedt veel meer mogelijkheden

Cisco Webex Suite biedt veel meer mogelijkheden image

Tijdens het WebexOne 2022 event heeft Cisco verschillende belangrijke aankondigingen gedaan, waaronder belangrijke updates voor de Webex Suite, een nieuw samenwerkingsapparaat en nieuwe partnerschappen om uit te breiden zijn samenwerkingsvoetafdruk. Om grote en kleine klanten te helpen bij het oplossen van de talloze uitdagingen waarmee ze worstelen als kantoren weer opengaan, verbeteren de innovaties van Cisco de werkruimten en geven ze mensen de flexibiliteit om "op hun eigen manier te werken", en dat alles terwijl ze gemakkelijk te gebruiken en te beheren zijn.

"Hybride werk is zowel anders als moeilijker dan hoe we voorheen werkten. Ongeacht de functie - eerstelijnsmedewerker, kenniswerker, IT-beheerder of contactcentermedewerker - verwachten en verdienen mensen een geweldige ervaring, waar of hoe ze ook werken", zegt Jeetu. Patel, EVP en GM, Cisco-beveiliging en samenwerking. "Dit vereist een holistische oplossing die alleen Cisco kan leveren met zijn geïntegreerde platform voor samenwerkingssoftware, apparaten, netwerken en beveiliging."

98% van de vergaderingen zullen externe videodeelnemers hebben. Toch is slechts 11% van de vergaderruimten geschikt voor video (Frost & Sullivan "State of the Global Video Conferencing Devices Market, oktober 2022"). Zowel thuiskantoren als kantoorruimtes hebben videoapparaten nodig om mensen te helpen samenwerken en zich op hun best te voelen. En met een enquête onder klanten uit 2022 waaruit blijkt dat 85% meer dan één vergaderplatform gebruikt, is het van cruciaal belang dat die videoapparaten naadloze interoperabiliteit bieden met de platforms die collega's en klanten gebruiken.

Nieuwe partnerschappen en mogelijkheden volgens Cisco:

Cisco-partners met Microsoft: Cisco werkt samen met Microsoft, waardoor de Microsoft Teams Rooms-ervaring mogelijk wordt gemaakt op Cisco's toonaangevende samenwerkingsapparaten, waar mensen ook willen werken. Klanten en IT profiteren van de beste kwaliteit, zeer inclusieve en beheerbare set apparaten met Cisco, samen met de flexibiliteit om hun samenwerkingservaring te kiezen.

Nieuw samenwerkingsapparaat: De nieuwe Cisco Room Kit EQ is een van de meest geavanceerde oplossingen voor samenwerkingsapparaten voor grote werkruimten in de branche. Aangedreven door de Cisco Codec EQ, een op AI-gebaseerd computerapparaat, maakt de Room Kit EQ levensechte vergaderervaringen mogelijk, waardoor naadloze integratie mogelijk wordt met video en grote ruimtes transformeert voor inclusief hybride werk.

Hybride werkruimte blauwdruk: Cisco biedt voor het eerst een herhaalbare Hybrid Workspace Design Guide, gebaseerd op zijn kantoorimplementatie in NYC, om klanten te helpen bij het ontwerpen van hybride werkplekken van de volgende generatie. Het omvat Cisco's Smart Building Solutions, samenwerking, netwerken, beveiligingstechnologie en meer. De aanpak van Cisco verbindt het snijvlak van mens, ruimte en technologie. Het ondersteunt drievoudige schermen, biedt ingebouwde camera- en audio-intelligentie, inclusief automatische ruisonderdrukking en de mogelijkheid om over te schakelen naar samenwerking met uw eigen apparaat (BYOD), zodat klanten het ware potentieel van hybride werk kunnen ontsluiten.

Flexibele werkstijlen stellen de mens centraal

Omdat er niet één manier van werken en een heel spectrum aan interactietypes is, moeten organisaties alle soorten en stijlen van werk en evenementen ondersteunen.

Opmerkelijke nieuwe Webex-innovaties die deze interactietypen ondersteunen:

Nieuwe whiteboard-app: Een van de meest kritieke problemen van hybride werken is dat werknemers binnen en buiten het kantoor in vergaderingen of spontaan kunnen brainstormen of schetsen op een whiteboard. Met de nieuwe Webex Whiteboard-app in de Webex Suite profiteren gebruikers van een eenvoudige, gebruiksvriendelijke whiteboard-ervaring, ongeacht waar ze werken. Iedereen kan een whiteboard starten of eraan deelnemen en samenwerken vanuit een browser, de Webex-app of een Cisco-apparaat. Whiteboards kunnen worden gecombineerd met Slido-peilingen, opgeslagen en gedeeld in een Webex-ruimte voor asynchrone ideatie.

Asynchrone video: Om mensen tijd terug te geven en hen te bevrijden van eindeloze vergaderingen, introduceerde Cisco vorig jaar zijn asynchrone video-aanbod Vidcast, onderdeel van de Webex Suite. Vidcast, nu algemeen beschikbaar, heeft sindsdien 47 miljoen vergaderminuten bespaard en meer dan 40 nieuwe innovaties maken de ervaring nog krachtiger. Een van de nieuwe functies is een nieuwe AI-aangedreven bewerkingsmogelijkheid die de tijd die nodig is om gepolijste inhoud te maken drastisch vermindert, en Slido-integratie om polling en publieksbetrokkenheid op te nemen in gedeelde video-inhoud.

Partnerschap met Apple: iPhone- en iPad-gebruikers kunnen nu inhoud van de camera aan de achterzijde of voorzijde delen via de Webex Meetings-app en annoteren over wat ze zien met Mobile Camera Share. Voor het eerst profiteren klanten van effectieve samenwerking door gebruik te maken van de hoogwaardige video-opnamemogelijkheden van Apple-apparaten. Een architect of eerstelijnswerker kan bijvoorbeeld de voortgang van de bouwplaats in realtime delen met klanten in plaats van statische afbeeldingen of screenshots te sturen.

Innovaties bellen: Aanzienlijke innovatie in Webex Calling omvat een nieuwe integratie met Microsoft Teams, waardoor gebruikers gemakkelijk en naadloos Webex Calls op ondernemingsniveau kunnen voeren in de Teams-interface voor een flexibelere workflow . Daarnaast is Groepsoproepbeheer nu beschikbaar voor Webex Calling. Deze mogelijkheid maakt het voor bedrijven gemakkelijk om informele callcenterdiensten te activeren om de belervaring van hun klanten te verbeteren, de prestaties te meten, de opleiding van het personeel te verbeteren en resultaten te leveren zonder dat daarvoor een aparte of gespecialiseerde contactcentertoepassing nodig is.

Hybride evenementen: Webex Events en Webinars bieden het meest uitgebreide portfolio van hybride evenementoplossingen, allemaal vanaf één platform. Gebruikers hebben nu toegang tot een nieuwe lobby-ervaring voor virtuele evenementen die een verscheidenheid aan aanpassingen ondersteunt, zoals agenda's, sprekerbios, sponsors en meer. Nieuwe inhoudswidgets maken het gemakkelijk om elk van deze elementen in te bedden in externe evenementenwebsites. Met nieuwe productietools in Webex Webinars kunnen hosts eenvoudig aangepaste branding en personalisatie toevoegen aan elk evenement met de nieuwe Stage Manager. Integratie in Network Device Interface (NDI) geeft productieteams voor evenementen een nieuwe tool voor professionele uitzendingen.

Toonaangevende samenwerkingsbeveiliging en beheer

Hybride werk vereist uitgebreide beveiliging en beheerbaarheid om ervoor te zorgen dat de ondersteunende IT-activiteiten effectief en veilig worden geïmplementeerd, geoptimaliseerd en gecontroleerd.

Nieuwe updates geven IT de mogelijheid om:

Audiowatermerken: Audiowatermerken taggen audiostreams op unieke wijze naar elke deelnemer aan een vertrouwelijke vergadering met een marker die niet kan worden gehoord door het menselijk oor. Hierdoor kunnen organisaties intellectueel eigendom beter beschermen in de hybride wereld van vandaag met meer verspreide en afgelegen teams. Als een werknemer bijvoorbeeld een vergadering opneemt waar vertrouwelijke informatie wordt besproken, kan het bedrijf die opname herleiden tot de persoon, ongeacht hoe de audio is gedeeld.

Webex Control Hub-integratie met Cisco Spaces: Webex Control Hub is nu geïntegreerd met Cisco Spaces. Deze integratie biedt werknemers essentiële informatie, zoals realtime bezettingsgraad en updates van de luchtkwaliteit, die hun ervaring verbeteren wanneer ze het kantoor binnenkomen. Faciliteiten en vastgoedteams profiteren van realtime gegevens om de complexiteit van het herconfigureren en opnieuw ontwerpen van werkruimten te vereenvoudigen en tegelijkertijd duurzaamheidsdoelen te ondersteunen.

IT Digitale Coach: Control Hub as a Coach biedt Webex-klanten een in-product digitale coach die de complexiteit uit het verbeteren van hybride werkervaringen haalt. Control Hub begeleidt IT-beheerders bij het opzetten van best practices, adoptiekwaliteit en het creëren van meer efficiëntie voor het beheren en ondersteunen van werknemers.

De Webex Suite is de eerste suite in de branche voor hybride werk die cloud/on-premises bellen, berichten, vergaderingen, polling, whiteboarding, asynchrone video, webinars en evenementen biedt in een uniform, zeer veilig aanbod.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024