Jeroen Bordewijk - 10 januari 2023

Stem nu voor de Cloud Distributor of the Year 2022!

Stem nu voor de Cloud Distributor of the Year 2022! image

De Dutch IT Channel Award voor Cloud Distributor of the Year wordt uitgereikt sinds 2017. Liefst drie maal ging de prijs naar Copaco, zoals vorig jaar. Ook bij Ingram Micro en Tech Data, het huidige TD SYNNEX, staat deze award in de prijzenkast. De winnaar wordt op 16 maart 2023 bekend gemaakt tijdens een feestelijke 'Hollywood style' uitreiking van de Dutch IT Channel Awards in Studio21 in Hilversum. U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

De genomineerden in deze categorie zijn:

Arrow ECS blijft indruk maken met het cloudplatform ArrowSphere. De wereldwijde technologieleverancier ziet cloud als het speerpunt van de digitale transformatie en als grote aanjager van groei bij bedrijven. Het multi-tier ArrowSphere Cloud Platform laat volgens de distributeur channel-partners snel en efficiënt een breed scala aan cloudoplossingen offreren, bestellen, beheren, analyseren en factureren. Het platform, waaraan voortdurend de nieuwste cloudtechnologieën en -diensten worden toegevoegd, is ontworpen om de verbinding te stroomlijnen tussen cloudaanbieders, eindklanten en alle schakels daartussen. PaaS-, IaaS en SaaS-producten worden eenvoudig beheerd en IT-diensten komen binnen als stroom uit het stopcontact.

Copaco is de onbetwiste kampioen in deze categorie van de Dutch IT-channel Awards. De distributeur uit Eindhoven is onder meer goed met adviezen over de best passende datacenterstrategieën. Hoe zoek je die, en hoe implementeer en onderhoud je een strategie? Met een uniek partnerprogramma weet Copaco steeds weer de juiste clouddiensten bij partners te introduceren, hoe snel de ontwikkelingen ook gaan. De medewerkers van de distributeur houden hun kennis over cloud dan ook steevast up-to-date, en dankzij de Copaco Cloud Value Academy zijn ook de partners van Copaco goed op de hoogte. In de beroemde Copaco Cloud realiseren zij altijd de gewenste datacenterpropositie en houden ze zelf de regie.

Ingram Micro geeft partners direct toegang tot meer dan 245 SaaS- en IaaS-oplossingen en laat zich daarmee zien als een wereldwijd leidende clouddistributeur. Het Amerikaanse technologiebedrijf, in Nederland gevestigd aan de Papendorpseweg in Utrecht, bouwt gestaag door aan het grootste cloud-ecosysteem ter wereld, een samenstelling van diensten en oplossingen waarmee partners eenvoudig overstappen naar een nieuw (cloud)bedrijfsmodel, altijd hun eigen doelstellingen realiseren en alle kansen van de cloud benutten. Ook kunnen partners bij Ingram Micro hun eigen cloudcompetenties verder ontwikkelen en profiteren zij van ondersteuning door het speciale Customer Success Team, met niet alleen technologische expertise, maar ook bedrijfskennis.

Pax8 heeft samen met partners inmiddels meer dan 400 duizend ondernemingen 'cloud-enabled'. De Amerikaanse distributeur wil onbetwist de favoriete cloudmarktplaats zijn voor IT-professionals wereldwijd: dé plek waar leveranciers, MSP's en andere partijen alleen de beste technologische oplossingen kopen, verkopen en beheren. Het aantal partnerschappen en samenwerkingen nam ook in 2022 weer flink toe, denk maar aan de applicatie Cloud Manager van de Amsterdamse softwareontwikkelaar SkyKick, een krachtige oplossing om workflows en taken te automatiseren en de productiviteit van helpdesks te verhogen. De ondersteuning van Pax8, door solution engineers die 24/7 beschikbaar zijn, haalde het afgelopen jaar opnieuw een Net Promoter Score van 76.

TD SYNNEX profileerde zich als een echte clouddistributeur in 2022. Het technologiebedrijf, ontstaan in 2021 uit een fusie tussen de Amerikaanse multinationals Tech Data en Synnex, beschikt inmiddels over een aanzienlijk cloudportfolio. Bovendien heeft TD SYNNEX de expertise in huis om partners met raad en daad te ondersteunen bij ofwel hun eigen cloudtransitie, ofwel de groei van de cloud business bij hun (eind)klanten. De adviezen van de distributeur uit Bodegraven zijn altijd onafhankelijk en de aanbiedingen zijn 'multivendor'. Op een speciaal cloudportal vinden partners info over trends en ontwikkelingen op cloudgebied en over het aanbod van de vendoren van TD SYNNEX.

U kunt nu uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl!

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14