Wouter Hoeffnagel - 15 februari 2023

FlexApp benoemt Menker Johannes tot CCO

FlexApp benoemt Menker Johannes tot CCO image

Menker Johannes (foto) is de nieuwe CCO van FlexApp. Johannes richt zich op het transformeren van de start-up tot een scale-up.

De kantoorwereld transformeert volgens FlexApp steeds meer naar een ontmoetingsplek. Een plek die tegemoet komt aan de wensen van haar werknemers én aan de behoeften van de organisatie. FlexApp is een applicatie voor hybride werken, waarmee gebruikers onder meer werkplekken kunnen reserveren en collega's in het gebouw kunnen vinden. De startup is in 2017 opgericht door Sander Munsterman en Edward van Zuidam. “Vol vertrouwen in de groei van FlexApp laten we Menker als CCO alles in goede banen leiden. We kijken uit naar een langdurige samenwerking", aldus Munsterman.

“FlexApp is begonnen vanuit een behoefte, nog vér voor de pandemie. Ik zie een vruchtbare toekomst voor onze oplossing die verder gaat dan het reserveren van werkplekken of vergaderzalen. Namelijk een alles-in-één-app: waarmee je ook een parkeerplaats of een sportschoolbezoek in het pand regelt. Het maakt FlexApp de ideale oplossing voor alle organisaties die de toekomst zien in hybride werken", aldus Johannes.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024