Martijn Kregting - 11 april 2023

KnowBe4 integreert SecurityCoach met Cloud E-mail Security van Cloudflare

KnowBe4 kondigt de integratie van SecurityCoach met Cloudflare's Cloud E-mail Security aan. De twee bedrijven stellen samen te werken om risicovol gedrag te verminderen door hun producten te integreren om zo betere real-time security coaching te kunnen bieden. KnowBe4 is aanbieder van een platform voor security awareness en gesimuleerde phishing.

KnowBe4 integreert SecurityCoach met Cloud E-mail Security van Cloudflare image

SecurityCoach moet een sterke security culture binnen een organisatie helpen ontwikkelen door gebruikers real-time security coaching te bieden in reactie op riskant online gedrag. Door gebruik te maken van gebeurtenissen die waargenomen worden door de bestaande security stack van een organisatie, kunnen IT- en security-professionals korte en krachtige real-time coaching-campagnes configureren om SecurityTips aan hun gebruikers te tonen.

Menselijke firewall versterken

“Cloudflare voegt zich bij ons snelgroeiende ecosysteem van partners om de ondersteuning aan onze klanten te verrijken en de menselijke firewall van organisaties te versterken”, zegt Stu Sjouwerman, CEO, KnowBe4. De integratie met SecurityCoach is gericht op het leveren van real-time security coaching en advies om gebruikers te helpen met het vergroten van hun cybersecurity-kennis. Hun rol in het bijdragen aan een sterke security culture wordt zo versterkt.

"KnowBe4 werkt actief samen met Cloudflare aan een API-gebaseerde integratie om ons platform te verbinden met systemen die IT- en security professionals al gebruiken", vervolgt Sjouwerman, "waardoor het uitrollen van nieuwe producten een eenvoudig en eenduidig proces wordt.”

E-mailbeveiliging grootste risico

Volgens Alex Dyner, Senior Vice President, Special Projects bij Cloudflare, geven CISO’s - of ze nu bij Fortune 500’s, startups of non-profitbedrijven werken - aan dat e-mailbeveiliging het grootste risico vormt waarmee ze te maken hebben. De integratie van Cloud E-mail Security met SecurityCoach geeft organisaties de mogelijkheid om medewerkers real-time coaching aan te bieden als Cloudflare's Cloud E-mail Security phishing detecteer. "Dit zal helpen bij het verminderen van de menselijke fouten die leiden tot phishing-aanvallen."

KnowBe4 zal tijdens de implementatie stapsgewijze instructies en aanbevelingen geven om IT- en security-professionals te helpen bij een snelle, naadloze integratie en datasynchronisatie. Het platform van de onderneming integreert naar eigen zeggen inmiddels met ruim 20 van 's werelds top cybersecurity-platforms.