Witold Kepinski - 05 mei 2023

Nieuw Appian-platform democratiseert AI voor procesautomatisering

Appian heeft de release aangekondigd van de nieuwste versie van het Appian Platform voor procesautomatisering. De nieuwe release introduceert AI Skill Designer, een low-code manier om aangepaste machine learning (ML)-modellen te bouwen, trainen en implementeren. De release bevat ook verbeteringen in automatisering en totale ervaring, plus verder gestroomlijnd databeheer via de Appian Data Fabric .

Nieuw Appian-platform democratiseert AI voor procesautomatisering image

Appian AI Skill Designer stelt ontwikkelaars op alle niveaus in staat om AI eenvoudig te operationaliseren en repetitieve taken te automatiseren, waardoor hun personeel wordt vrijgemaakt en het risico op menselijke fouten bij gegevensclassificatie en -extractie wordt geëlimineerd, zo meldt de vendor.

Het low-code ontwerp stelt ontwikkelaars in staat om snel AI te integreren om bedrijfsfuncties te optimaliseren, terwijl ze gebruikmaken van de native AI/ML-services van het Appian Platform om automatisch een integratie van AI-mogelijkheden te bieden. Het Appian Platform biedt drie out-of-the-box native AI-vaardigheden voor contentverwerking: documentclassificatie, e-mailclassificatie en documentextractie. 

Deze nieuwe release verbetert de totale ervaring voor alle gebruikers met nieuwe functies voor portals, sites en interfaces die de ontwikkeling sneller en gemakkelijker maken. Nieuwe functies zijn onder andere:

  • Uitgebreide paginanavigatie op sites en portals . U kunt nu tot 10 pagina's aan een site of portal toevoegen, waardoor u over de flexibiliteit beschikt om gebruikers een robuuste en boeiende ervaring te bieden. Naarmate er meer pagina's worden toegevoegd, wordt de navigatie geoptimaliseerd voor een vereenvoudigde weergave.
  • Portals-domeinen aanpassen . Nu kunt u uw portals configureren met een aangepast domein dat overeenkomt met bestaande webadressen.
  • Bouw portals voor de gezondheidszorg met HITRUST-certificering . Portalen vallen nu onder de HITRUST-certificering van het Appian Platform en kunnen worden gebruikt om beschermde gezondheidsinformatie vast te leggen volgens industriestandaard.

Appian Data Fabric voegt gegevens van elk systeem samen tot één virtueel datamodel, terwijl de gegevens blijven waar ze zijn. Deze release bevat Data Fabric-verbeteringen om de tijd en moeite te verminderen die nodig zijn om krachtige applicaties te bouwen, waaronder:

  • Vastleggen en weergeven van zakelijke evenementen . Gegevens en hoe gebruikers ermee omgaan, vormen het hart van de onderneming. Recordgebeurtenissen maken tracking mogelijk die identificeert wie actie op een record heeft ondernomen en wanneer. Terwijl gebeurtenissen worden vastgelegd, worden ze weergegeven in de lijstcomponent met gebeurtenisgeschiedenis om een ​​tijdlijn en een momentopname van de bedrijfsactiviteiten te genereren.
  • Vereenvoudigde beveiliging van recordacties . Deze release wikkelt gegevensbeveiligingsfuncties van Appian af met de introductie van codeloze recordactiebeveiliging. Nu kunt u vertrouwde low-code beveiligingsregels gebruiken om te bepalen wie uw acties wanneer kan zien.
  • Integreer met elke database die het JDBC-protocol ondersteunt . Deze release biedt de flexibiliteit om verbinding te maken met nog meer databases. Gebruikers kunnen nu naadloos verbinding maken met elke externe database die het JDBC-protocol ondersteunt.

Appian helpt meer dan 200 overheidsorganisaties bij het realiseren van end-to-end automatisering voor snellere en efficiëntere diensten en programma's. De aankondiging van vandaag omvat ook de lancering van Appian Contract Writing, eenoplossing die een aanvulling vormt op de Appian Government Acquisition Management-oplossingenset.

Met Appian Contract Writing kunnen federale agentschappen het volledige schrijfproces van contracten digitaliseren en automatiseren, waardoor de tijd en kosten die gepaard gaan met het handmatig maken van contracten worden verminderd. De oplossing omvat een visuele interface voor slepen en neerzetten, vooraf gebouwde sjablonen en een geautomatiseerd goedkeuringsproces dat naleving garandeert en fouten vermindert. Met Appian Contract Writing profiteren bureaus van snellere time-to-value terwijl ze de flexibiliteit behouden om de oplossing aan te passen en uit te breiden voor hun specifieke behoeften met behulp van het low-code ontwerp van Appian.

Appian Government Acquisition Management-oplossingen kunnen worden geïmplementeerd en eenvoudig worden aangepast in de FedRAMP-gecertificeerde, IL4/IL5-compatibele Appian Cloud, en maken gebruik van alle kritieke mogelijkheden van Appian - datafabric, procesautomatisering, totale ervaring en process mining - om te moderniseren en versnellen inkoopworkflows en -processen.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024