Wouter Hoeffnagel - 10 mei 2023

Rick Willems benoemd tot CTO van tech scale-up JEX

Rick Willems (1992) is per 1 mei aangetreden als Chief Technology Officer (CTO) van JEX. Het techbedrijf ontwikkelt software en services voor de flexibele arbeidsmarkt en groeide sinds de oprichting in 2020 explosief.

Rick Willems benoemd tot CTO van tech scale-up JEX image

Willems is sinds het eerste uur aan boord en vervulde verschillende rollen binnen het IT-team. Met deze stap voegt hij zich bij vier andere directieleden en geeft hij leiding aan een team van bijna 100 medewerkers. Na zijn opleiding tot Software Engineer is Willems werkzaam geweest in de detacheringsmarkt voor verschillende softwarebedrijven, waaronder Accenture, Centric en Team Rockstars IT. Sinds 2020 zet hij zich in voor JEX.

Door zijn loopbaan heeft Willems een duidelijke visie ontwikkeld voor de IT-strategie van JEX. Als directielid krijgt hij de ruimte deze visie door te voeren. Willems: "Door mijn veelzijdige werkervaring binnen de IT-sector heb ik voor mezelf een duidelijk beeld geschetst van hoe een succesvolle IT-organisatie opereert. Bij JEX heb ik sinds dag één de vrijheid gekregen om met deze visie de IT-afdeling te bouwen. Het vertrouwen dat JEX in mij heeft, wil ik doorgeven aan het team dat ik als CTO mag leiden. Zo creëren we een werkomgeving waar de beste ideeën tot stand komen.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19