Martijn Kregting - 22 mei 2023

Juniper Networks benoemt Jean English tot Chief Marketing Officer

Netwerk-leverancier Juniper Networks heeft Jean English benoemd tot Senior Vice President en Chief Marketing Officer. English zal leidinggeven aan de wereldwijde marketingorganisatie van Juniper. Zij heeft volgens Juniper een rijke ervaring met het toepassen van holistische, data-gedreven marketingstrategieën. Dat moet Juniper onder meer helpen bij het betreden van nieuwe marktsegmenten en herpositioneren van merken.

Juniper Networks benoemt Jean English tot Chief Marketing Officer image

Jean English, senior VP en CMO van Juniper Networks.

English heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketingmanagement in de technologiesector. Voorafgaand aan Juniper was zij SVP en CMO van NetApp, CMO bij Palo Alto Networks, Global Vice President of Marketing voor IBM Cloud en recentelijk CMO bij Armis Security. English heeft ook internationale leidinggevende functies bekleed, waaronder de functie van CMO van IBM Asia Pacific in Singapore.

Cruciaal moment

De nieuwe CMO van Juniper sluit zich aan bij het managementteam op een naar haar zeggen “cruciaal moment in de groei van het bedrijf. Juniper is een innovator in netwerken, met hun baanbrekende AI-technologie die netwerken vereenvoudigt en naadloze eindgebruikerservaringen levert. Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in cloud, beveiliging en infrastructuur toe te passen om de groei te ondersteunen en klanten te helpen netwerkervaringen te leveren die transformeren hoe mensen verbinden, werken en leven."

Manoj Leelanivas, EVP & Chief Operating Officer, Juniper Networks, noemt English een uitzonderlijke marketingmanager met een bewezen staat van dienst in het leveren van bedrijfsresultaten. Ze is een geweldige aanvulling op ons team en zal helpen onze positie als de duidelijke marktleider in experience-first networking verder te versterken en Junipers volgende hoofdstuk van groei waar te maken."

-

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024