Witold Kepinski - 06 juni 2023

Cisco introduceert Room Bar Pro

Cisco introduceert Room Bar Pro een eenvoudig te implementeren videobalk met aanzienlijke verwerkingskracht, meer verbindingen, touchscreen-integratie en alle geavanceerde AI-mogelijkheden die in Cisco RoomOS-platform zijn ingebouwd.

Cisco introduceert Room Bar Pro image

Gebaseerd op de krachtige NVIDIA-processor, heeft het alle kracht die de gebruiker nodig heeft om de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van vergaderingen te ondersteunen - en het is intuïtief in gebruik, eenvoudig te implementeren en eenvoudig te beheren.

De Room Bar Pro is geoptimaliseerd voor middelgrote werkruimtes (5-12 zitplaatsen) met verschillende vormen. Dit is te danken aan een dubbel camerasysteem dat verder reikt, breder is en iedereen in de kamer in ultrahoge kwaliteit omlijst, zelfs wanneer deelnemers aan de uiteinden van de tafel zitten. "Niet voor niets: we vroegen facilitaire experts naar hun topprioriteiten op het gebied van werkruimte, en 73% zegt dat ze de komende 3 jaar het meest geneigd zijn om middelgrote ruimtes met video mogelijk te maken. Met de Room Bar Pro is Cisco uniek gepositioneerd om de krachtigste processor in een samenwerkingsapparaat te bieden, inzetbaar in de werkruimteomgevingen van onze klanten", zi meldt Cisci.

Cisco en Microsoft werken samen om klanten meer keuze te bieden

Veeder zullen Cisco-apparaten een native Microsoft Teams Rooms-ervaring zullen ondersteunen, Zo zijn er een reeks gecertificeerde apparaten voor Microsoft Teams Rooms. Met deze mijlpaal kunnen IT-teams deze ervaring vol vertrouwen inzetten in een reeks vergaderruimten en desktopwerkruimten, aldus Cisco.

Aangedreven door RoomOS, zullen klanten die ervoor kiezen om een ​​native Microsoft Teams Rooms-ervaring te implementeren, profiteren van de toegevoegde mogelijkheden van ingebouwde audio- en video-intelligentie, zoals ruisverwijdering en Frames. Klanten kunnen deelnemen aan Teams en volledig uitgeruste Webex-vergaderingen met dezelfde deelname-ervaring op beide platforms. 

En alle gecertificeerde apparaten kunnen worden beheerd in het Teams Admin Center en Teams Rooms Pro Management Portal, evenals via het Cisco Control Hub-apparaatbeheer.

Lees meer hier.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024