Witold Kepinski - 12 juni 2023

Dell Lifecycle Hub nu beschikbaar in Nederland

Dell Technologies heeft de Dell Lifecycle Hub geopend in Nederland, met nieuwe mogelijkheden voor lifecycle management van apparaten van meerdere leveranciers. De managed service houdt in dat Dell het gebruik van het pc-park van een klant beheert vanaf het eerste gebruik en zorgt dat apparaten aan het einde van hun levensduur op een duurzame en veilige manier worden ingenomen en verwerkt. Door gebruik te maken van deze managed service hebben IT-teams meer tijd voor andere zaken.

Dell Lifecycle Hub nu beschikbaar in Nederland image

Het lifecycle management van apparaten van eindgebruikers wordt steeds complexer, bijvoorbeeld omdat steeds meer (grote) bedrijven hybride werken, verspreid over diverse kantoren. Dell ondersteunt bedrijven via de Dell Lifecycle Hub vanuit een centrale plek met onder andere warehousing en voorraadbeheer in combinatie met configuratieservices en implementatie-expertise.

De Dell Lifecycle Hub:

Levert geconfigureerde pc's en nieuwe huur-kits voor maximale productiviteit vanaf de eerste werkdag

Beheert retourzendingen wanneer medewerkers het bedrijf verlaten en optimaliseert het gebruik van apparaten

Biedt vervanging van apparaten wanneer storingen optreden. Medewerkers kunnen hierdoor sneller weer aan de slag

Zorgt ervoor dat apparaten tijdig worden vernieuwd. Aan het einde van de leaseperiode of wanneer deze volledig zijn afgeschreven

Zorgt voor een duurzame en veilige afvoer van het apparaat aan het einde van de levensduur

Dermot O'Connell, senior vice president voor Services in EMEA: "IT staat nu meer dan ooit voor de uitdaging om een optimale technologie-ervaring voor werknemers te realiseren, het optimale uit het gebruik van apparaten te halen en ervoor te zorgen dat hun bedrijf het meeste uit hun pc-investering haalt. Met Dell Lifecycle Hub zorgt Dell Technologies voor het lifecycle management van apparaten, zodat onze klanten dat niet zelf hoeven te doen. Hierdoor hebben ze meer tijd voor andere, strategische activiteiten.”

Dell Lifecycle Hub is per direct beschikbaar en wordt ook aangeboden als verkoopoptie voor channel-partners.

Lees meer in de blog van Dell over de kracht van het pc-ecosysteem van klanten.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei