Witold Kepinski - 28 juni 2023

Snowflake onthult nieuw Large Language Model (LLM)

Datacloud-bedrijf Snowflake (NYSE: SNOW) lanceert nieuwe innovaties zoals Document AI (private preview). Dit is een nieuw Large Language Model (LLM) dat is gebouwd met behulp van Applica's innovatieve generatieve AI-technologie om klanten te helpen documenten beter te begrijpen en hun ongestructureerde data te benutten

Snowflake onthult nieuw Large Language Model (LLM) image

Snowflake kondigt ook updates aan voor Iceberg Tables (binnenkort in private preview), waarmee ze datasilo's verder willen verminderen. Dit stelt organisaties in staat om open tabelindelingen te gebruiken met snelle prestaties en enterprise-grade governance. Deze updates zijn van toepassing op zowel data in Snowflake's catalogus als data die worden beheerd door een andere catalogus.

Daarnaast biedt de nieuwe Snowflake Performance Index (SPI) meer inzicht en meetgegevens over de voortdurende prestatieverbeteringen van Snowflake. Uit deze metingen blijkt dat de tijd die nodig is voor het uitvoeren van zoekopdrachten met 15 procent is verbeterd voor stabiele workloads van klanten. Dit benadrukt hoe Snowflake blijft werken aan het verbeteren van de verhouding tussen prijs en prestaties voor klanten.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024