Witold Kepinski - 01 juli 2023

HashiCorp neemt BluBracket over

HashiCorp, aanbieder van multi-cloud infrastructuurautomatisering software, heeft aangekondigd dat het BluBracket, een innovator in codebeveiliging voor ontwikkelaars en security engineers, heeft overgenomen.

HashiCorp neemt BluBracket over image

Met deze overname breidt HashiCorp zijn productportfolio uit en stelt het klanten in staat de volledige secrets inventory te managen.

BluBracket stelt organisaties in staat risico's te voorkomen, te detecteren en op te lossen in meerdere bedreigingsvectoren, waaronder broncode, ontwikkelomgevingen en code pipelines. Met de mogelijkheden van BluBracket kunnen bedrijven veilige code leveren zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of de workflows van developers, zodat hun teams veilig nieuwe applicaties kunnen bouwen en leveren. BluBracket's voortdurende secrets scanning zal de secrets management functionaliteit van HashiCorp Vault aanvullen om onbedoelde lekken en secret sprawl te helpen voorkomen.

"We zijn er trots op BluBracket bij HashiCorp te mogen verwelkomen", zegt Dave McJannet, CEO van HashiCorp. "Security is van cruciaal belang voor cloudplatformteams om orde en consistentie te creƫren in de cloudimplementatie van hun organisatie, en BluBracket zal HashiCorp Vault helpen uit te breiden naar nieuwe gebieden als onderdeel van een uitgebreidere levenscyclus voor secrets management."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024