Wouter Hoeffnagel - 24 augustus 2023

Ruud Brink versterkt PA Consulting Nederland als country lead

Managementadviesbureau PA Consulting Group (PA) benoemt de 42-jarige Ruud Brink (foto) tot nieuwe country lead voor Nederland. Brink volgt Mark Griep op, die met pensioen gaat. In zijn nieuwe functie gaat hij verder bouwen aan het succes van PA in Nederland, door klanten te ondersteunen bij hun strategische transformatievraagstukken en innovatie tot leven te brengen.

Ruud Brink versterkt PA Consulting Nederland als country lead image

Brink kent een lange staat van dienst bij PA. Hij kwam in 2006 als graduate aan boord en werd in 2018 tot partner benoemd. Hij heeft in deze periode significante bijdragen geleverd aan zowel de groei van PA als geheel als aan de dienstverlening in Nederland in het bijzonder. PA heeft in deze periode de snelste groei in haar bestaan gerealiseerd en begeleidde op de Nederlandse markt transformaties in financiële dienstverlening, transport, overheid en maakindustrie. Onder meer ProRail, UWV, Schiphol, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Ministerie van Financiën zijn klant bij PA Consulting.

Nederlandse groei versnellen

Als hoofd PA Nederland gaat Brink aan de slag om de Nederlandse groei van PA in de volgende versnelling te zetten. Kully Janjuah, interim managing director bij PA Consulting: "Nederland is van strategisch belang voor PA en het lokale team heeft een uitstekende reputatie wat betreft hun innovatieve werk. PA heeft de afgelopen vijf jaar een sterke groei doorgemaakt in de regio, waarbij de omzet is verdubbeld. Onze dank gaat uit naar Mark Griep voor zijn leiding in deze periode. Onder leiding van Ruud hebben we er alle vertrouwen in dat het team in Nederland dit niveau van groei zal voortzetten en geweldige resultaten blijft leveren voor onze klanten."

Brink: “Ik ben blij dat ik mijn carrière bij PA heb kunnen opbouwen en kijk erg uit naar deze volgende stap. Ik ben Mark Griep dankbaar voor de coaching in de afgelopen 17 jaar. Onder zijn leiding is PA Nederland uitgegroeid tot een geweldig team cross-functionele specialisten die onze klanten met raad en daad bijstaan, als echte denkers die doen. Aan mij nu de taak om de groei die hij heeft bewerkstelligd voort te zetten en te versnellen.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024