Martijn Kregting - 19 september 2023

Gerard Overmars commercieel directeur van glasvezelprovider TriNed

Glasvezelprovider TriNed heeft Gerard Overmars per 17 september 2023 aangesteld als commercieel directeur. Overmars was al sinds enige tijd betrokken bij TriNed als strategisch adviseur. Hij ruilt zijn adviserende functie nu in voor een aansturende rol. In het afgelopen decennium was Overmars actief als CCO van het glasvezelbedrijf E-Fiber en als directeur van de glasvezelproviders T-Mobile Thuis en Vodafone Thuis.

Gerard Overmars commercieel directeur van glasvezelprovider TriNed image

Gerard Overmars, TriNed.

TriNed levert internet, televisie en vaste telefonie via glasvezel aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Na aanstelling van Overmars kan Kimberley van Steenbergen (Operationeel Directeur) de aansturing van de commerciële teams overdragen en zich richten op de rest van haar brede takenpakket. Eerder dit jaar is Leo Oude Essink aangetrokken als Financieel Directeur. TriNed wordt met de komst van Overmars aangestuurd door een vierkoppig directieteam.

Nieuw spoor

Algemeen directeur Paul van Wanrooij stelt met Overmars veel glasvezelervaring te hebben binnengehaald. Zo kan TriNed commerciële kansen van TriNed in de Nederlandse glasvezelmarkt beter benutten. “Als strategisch adviseur heeft Overmars TriNed inmiddels op een nieuw spoor weten te zetten. Met zijn nieuwe rol als commercieel directeur kan hij daar nog beter vervolg aan geven.”

Van Steenbergen benadrukt dat TriNed de afgelopen jaren enorm gegroeid is: in gebieden, in klanten en in personeel. “Afgelopen jaar hebben we TriNed klaargestoomd voor de groei die we voor ogen hebben. Zo hebben we de bereikbaarheid van onze klantenservice dagelijks uitgebreid naar 23.00 uur. We zijn als bedrijf klaar voor de verdere groei.”

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Progress Communications BN start week 17 tm 19