Witold Kepinski - 21 september 2023

Hunt & Hackett sluit contract met ICT Rijk van Nijmegen

Hunt & Hackett kondigt met trots aan dat het een vijfjarig contract heeft gewonnen voor het leveren van Managed Detection and Response (MDR) aan ICT Rijk van Nijmegen (iRvN). iRvN is de ICT-organisatie voor de gemeenten Nijmegen, Druten, Wijchen, Beuningen, Heumen, Berg en Dal en Mook en Middelaar.

Hunt & Hackett sluit contract met ICT Rijk van Nijmegen image

Met dit MDR-contract wordt Hunt & Hackett de cybersecuritypartner voor iRvN. Als partner helpt Hunt & Hackett op strategisch, tactisch en operationeel niveau om de cyberweerbaarheid van iRvN continu te verbeteren en af te stemmen op hun specifieke dreigingslandschap door het implementeren en beheren van een MDR-oplossing met de bijbehorende diensten.

De cloud-native MDR-dienst van Hunt & Hackett combineert informatie over dreigingen, data-science gedreven analyses en menselijke expertise om organisaties te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen. Het MDR-platform integreert verschillende soorten technologieën, zoals Security Orchestration Automation & Response (SOAR), Security Analytics en detectiesystemen. Hierdoor wordt realtime inzicht verkregen in de digitale omgevingen van klanten en kan er snel de juiste actie worden ondernomen wanneer er kwaadaardige activiteiten worden gedetecteerd.

"Met het VNG-GGI (Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur) project als uitgangspunt heeft iRvN een uitdagende aanbesteding naar de markt gestuurd", zegt Jurjen Harskamp, medeoprichter en CEO van Hunt & Hackett. "Ik ben er trots op dat iRvN voor Hunt & Hackett heeft gekozen vanwege onze unieke aanpak, expertise en trackrecord om de organisatie weerbaar te maken tegen hun specifieke dreigingslandschap.

"Dankzij de complete MDR dienstverlening van Hunt & Hackett zijn wij en onze deelnemers in staat om onze (cyber)weerbaarheid toekomstbestendig te verhogen en zien wij de samenwerking met Hunt & Hackett aankomende jaren met vertrouwen tegemoet,” zegt Nyree Glaap, Security Officer van iRvN.

IGEL - Cloud Expo BN BW start 27-11/7-12 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29