Martijn Kregting - 22 september 2023

iDPos en Adivo gaan samen verder als Adivo

IT-dienstverleners iDPos en Adivo gaan samen verder onder de naam Adivo. De twee ondernemingen zijn actief binnen de POS (point-of-sale) & Auto-ID branche. Beide bedrijven zijn onderdeel van de EyeTi groep.

iDPos en Adivo gaan samen verder als Adivo image

Het managementteam van het nieuwe Adivo. Links op de foto algemeen directeur Sonny de Laat.

De EyeTi groep haalde eerder dit jaar iDPos binnen. Omdat iDPos en Adivo dezelfde groep klanten en marktbenadering heeft, was het een logische stap om beide bedrijven samen te voegen. Deze samenvoeging moet leiden tot een sterkere marktpositie en verbeterde capaciteit om innovatieve oplossingen te bieden aan hun klantset.

Breder productaanbod

Samen bedienen iDPos en Adivo jaarlijks meer dan 5.000 bedrijven en overheidsinstellingen. Zij zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige barcodescanners, mobiele computers en bon- en labelprinters. Klanten kunnen nu profiteren van een breder productaanbod, verbeterde technische ondersteuning en een uitgebreider netwerk van services.

"We zijn verheugd om de fusie van iDPos en Adivo aan te kondigen en om ons te verenigen onder de naam Adivo," vertelt Sonny de Laat, Managing Director van Adivo. "Dit is een mooie stap voor onze bedrijven en dit biedt ons onder andere een groter productportfolio, extra mogelijkheden voor support en vooral ook meer mogelijkheden om onze klanten op locatie te kunnen ondersteunen.”

De samenvoeging van iDPos en Adivo zal volgens beide bedrijven geen invloed hebben op bestaande klantrelaties. Klanten kunnen dezelfde vertrouwde kwaliteit, service en support verwachten die ze gewend zijn, terwijl ze profiteren van de voordelen die voortkomen uit deze strategische fusie.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024