Witold Kepinski - 02 oktober 2023

Nomineer nu voor de IoT / Edge Innovator of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie IoT / Edge Innovator of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer nu voor de IoT / Edge Innovator of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards is de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de IoT / Edge Innovator of the Year. Nomineer nu!

Wat is een IoT / Edge Innovator?

Een IoT / Edge Innovator is een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt op het gebied van Internet of Things (IoT) en edge computing. Dit kan betrekking hebben op hardware, software, diensten of andere aspecten van IoT en edge computing.

Waarom nomineren?

Een nominatie voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van IoT en edge computing te erkennen en te promoten. Nomineerden krijgen ook gratis toegang tot het Dutch IT Channel Awards Gala, een groots feestelijk IT-netwerkevent.

Hoe nomineren?

Nomineren kan tot 20 oktober 2023 via de website van de Dutch IT Channel Awards. Bij je nominatie moet je een motivatiebrief indienen waarin je uitlegt waarom je bedrijf in aanmerking komt voor de award.

Genomineerden krijgen gratis toegang

Alle genomineerden voor de Dutch IT Channel Awards krijgen gratis toegang tot het gala op 14 maart 2024 in Studio21 Hilversum. Het gala is een groots feestelijk IT-netwerkevent waar je collega's, partners en klanten kunt ontmoeten.

Reserveer meer plekken of tafels

Nomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

Nomineer nu!

Nomineren voor de Dutch IT Channel Awards is een geweldige manier om de prestaties van je bedrijf op het gebied van IoT en edge computing te erkennen en te promoten. Doe het vandaag nog!

Specifieke tips voor het nomineren voor IoT / Edge Innovator of the Year:

 • Benadruk de innovatieve oplossingen die je bedrijf biedt op het gebied van IoT en edge computing.
 • Maak duidelijk hoe je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie op het gebied van IoT en edge computing.
 • Onderbouw je claims met concrete voorbeelden en data.

Voorbeelden van innovatieve oplossingen die bedrijven kunnen bieden op het gebied van IoT en edge computing:

 • Nieuwe hardwareproducten en -oplossingen
 • Nieuwe softwareoplossingen
 • Nieuwe diensten
 • Nieuwe architectuur

Voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van IoT en edge computing:

 • Focus op een bepaalde niche of markt
 • Uitstekende relaties met leveranciers
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers

Door deze tips te volgen, vergroot je de kans dat je bedrijf genomineerd wordt voor de Dutch IT Channel Awards in de categorie IoT / Edge Innovator of the Year.

Hieronder zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe bedrijven zich kunnen onderscheiden op het gebied van IoT en edge computing:

 • Focus op een bepaalde niche of markt. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in IoT-oplossingen voor de gezondheidszorg of voor de industrie.
 • Uitstekende relaties met leveranciers. Een bedrijf kan zich onderscheiden door uitstekende relaties te onderhouden met leveranciers, waardoor ze sneller toegang hebben tot de nieuwste technologieën en diensten.
 • Sterke focus op training en certificering van medewerkers.Een bedrijf kan zich onderscheiden door een sterke focus te hebben op training en certificering van medewerkers, zodat ze klanten de beste service kunnen bieden.

Door deze tips te volgen, kun je je bedrijf helpen om te winnen in de categorie IoT / Edge Innovator of the Year.

Nomineer nu!

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V3