Witold Kepinski - 06 oktober 2023

Carole Santens wordt DDA Manager Commercie & Partnerrelaties

De Dutch Data Center Association (DDA) stelt Carole Santens aan als Manager Commercie & Partnerrelaties.

Carole Santens wordt DDA Manager Commercie & Partnerrelaties image

Het team van de DDA breidt zich opnieuw uit. Per 1 oktober is Carole Santens begonnen als Manager Commercie & Partnerrelaties bij de DDA. Ze combineert deze functie met haar rol als Managing Director bij de BDIA. Met bijna tien jaar ervaring als Media Expert bij Data News, het vooraanstaande IT-vakblad van de Belgische Roularta Media Group, heeft Carole haar sporen verdiend. Daarnaast werkte ze eerder als Account Manager bij SBS Belgium en als Sales Manager bij Brightfish.

In haar rol als Manager Commercie & Partnerrelaties zal zij fungeren als contactpersoon voor alle vragen omtrent alle partnerships en bijbehorende mogelijkheden binnen de DDA. Santens: “Ik kijk er ontzettend naar uit om de huidige en toekomstige partners van de DDA te helpen bij hun vraagstukken. Door intensieve samenwerking kunnen we nog meer groei stimuleren voor de partijen die zeer belangrijk zijn voor de digitale infrastructuur.”

Stijn Grove, managing director van de DDA, is verheugd met de komst van Santens: “De komst van Carole luidt een nieuw hoofdstuk in sinds de oprichting van de DDA in 2015. Met haar uitgebreide kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd dat zij onze (toekomstige) partners nog beter kan ondersteunen en hen een platform kan bieden binnen het datacenter ecosysteem.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024