Witold Kepinski - 06 oktober 2023

Nomineer voor Marketing Manager of the Year 2023!

Nomineer nu in de categorie Marketing Manager of the Year (m/v) of the Year voor de Dutch IT Channel Awards, het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland! Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023.

Nomineer voor Marketing Manager of the Year 2023! image

De Dutch IT Channel Awards zijn de jaarlijkse prijsuitreiking voor de beste IT-bedrijven en personen in Nederland. De awards worden uitgereikt in 24 categorieën, waaronder de Marketing Manager of the Year. Nomineer nu!

De Marketing Manager of the Year Award is een prestigieuze prijs die wordt uitgereikt aan een IT-marketeer die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie. De prijs wordt toegekend aan een marketeer die heeft laten zien dat hij/zij in staat is om een ​​succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen en uit te voeren, die innovatieve ideeën heeft ingevoerd en die zich heeft ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-marketeer kent die u nomineert voor de Marketing Manager of the Year Award, kunt u uw nominatie indienen op de website van de Dutch IT Channel Awards. De nominatieperiode loopt tot 20 oktober 2023.

Genomineerden kunnen ook meer plekken of tafels reserveren voor het gala. Dit is een geweldige manier om je bedrijf te promoten en om je relaties te versterken.

De winnaar van de Marketing Manager of the Year Award wordt bekendgemaakt tijdens het Dutch IT Channel Awards Gala, dat plaatsvindt op 14 maart 2024 in Studio21 in Hilversum.

Hier zijn enkele criteria waaraan een IT-marketeer moet voldoen om in aanmerking te komen voor de Marketing Manager of the Year Award:

  • De IT-marketeer moet een leidende rol hebben in een IT-marketingorganisatie in Nederland.
  • De IT-marketeer moet een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan het succes van zijn/haar organisatie.
  • De IT-marketeer moet innovatieve ideeën hebben ingevoerd in zijn/haar organisatie.
  • De IT-marketeer moet zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van het IT-kanaal.

Als u een IT-marketeer kent die aan deze criteria voldoet, nomineer deze dan nu voor de Marketing Manager of the Year Award!

Nomineer nu!

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei