Witold Kepinski - 19 oktober 2023

Dutch IT Channel Awards 2023: nog 2 dagen om te nomineren!

Dutch IT Channel, de organisator van het grootste jaarlijkse, exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland, kondigt met trots de opening van de nominaties aan voor de Dutch IT Channel Awards 2023. Deze prestigieuze prijzen worden uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Protinus is Main Event Partner van de Dutch IT Channel Awards 2023. Er kan tot en met 20 oktober genomineerd worden.

Dutch IT Channel Awards 2023: nog 2 dagen om te nomineren! image

Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, kunnen worden genomineerd. Nominaties zijn nu open en kunnen worden ingediend via de website tot 20 oktober 2023.

Elke nominatie moet duidelijk onderbouwd zijn, met uitleg waarom de genomineerde innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is in de IT-sector. Relevantie cases kunnen ook worden aangeleverd ter ondersteuning van de nominatie. Na de sluitingsdatum maakt een deskundige jury een keuze van 5 genomineerden per categorie en begint de stemperiode.

Nomineer nu via www.dutchitawards.nl/nomineren/

Voor meer informatie over de Dutch IT Channel Awards 2024 en het nominatieproces, bezoek onze website.

Voor vragen over sponsoring, neem contact op met:

Frans Vertregt, Managing Director Dutch IT Media
06-10946545
f.vertregt@dutchitmedia.nl