Witold Kepinski - 19 oktober 2023

Oracle neemt Next Technik over

Oracle heeft de overname afgerond van Next Technik, een toonaangevende leverancier van buitendienstbeheeroplossingen voor NetSuite-klanten, en maakt nu deel uit van de Oracle NetSuite-organisatie.

Oracle neemt Next Technik over image

Deze overname biedt NetSuite-klanten volgens Oracle mogelijkheden voor buitendienstbeheer, waardoor bedrijven de planning en verzending kunnen digitaliseren en stroomlijnen. Het stelt klanten ook in staat inventaris en activa te beheren voor verhoogde productiviteit en klanttevredenheid. 

De nieuwe oplossing voor veldbeheer zal de communicatie tussen veld en kantoor helpen verbeteren, planning en verzending vereenvoudigen, inventaris- en klantenbeheer automatiseren en de zichtbaarheid in realtime gegevens vergroten, aldus Oracle.

“Fieldserviceorganisaties worden vaak geplaagd door omslachtige handmatige processen die een negatieve invloed hebben op de productiviteit, de klantervaring en de totale omzet”, zegt Evan Goldberg, oprichter en EVP van Oracle NetSuite. “Om onze klanten te helpen deze problemen aan te pakken en de buitendienstactiviteiten te verbeteren, zijn we enthousiast over deze nieuwe buitenbeheeroplossing. Door belangrijke buitendienstprocessen te automatiseren en realtime inzichten te bieden, zal het onze klanten helpen de operationele kosten te verlagen, de tevredenheid en loyaliteit te vergroten en uiteindelijk zowel de omzet als de bedrijfsresultaten te verbeteren.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei