Wouter Hoeffnagel - 23 oktober 2023

Ismail Elmas benoemd tot Group VP of International Business bij Rubrik

Ismail Elmas is benoemd tot Group Vice President of International Business bij Rubrik. Elmas brengt meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cybersecurity met zich mee. In deze periode bouwde hij verschillende salesteams op en stimuleerde strategische bedrijfsgroei.

Ismail Elmas benoemd tot Group VP of International Business bij Rubrik image

Elmas werkte voor Rubrik bij Zscaler. Hier heeft hij vier jaar lang leidinggegeven aan teams in internationale markten, waaronder Europa en Azië. Daarvoor bekleedde hij verschillende leidinggevende functies bij softwarebedrijven als AppDynamics en BMC Software.

"Ransomware gaat niet snel verdwijnen, vooral omdat de hoeveelheid data die organisaties bezitten zich opstapelt en het oppervlak waarop hackers zich kunnen richten snel groeit. Datasecurity en data posture moeten een topprioriteit zijn voor alle organisaties", legt Elmas uit. "Ik kijk ernaar uit om klanten te helpen hun cyberveerkracht te vergroten en om samen met dit managementteam te werken aan de ontwikkeling van het bedrijf en de groeimogelijkheden in Europa en Azië."

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024