Wouter Hoeffnagel - 16 november 2023

Detron Zetacom Groep benoemt Kees Donkervoort tot voorzitter van RvC

Kees Donkervoort (foto) is met ingang van 1 oktober 2023 benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van Detron Zetacom Groep. De RvC bestaat naast Donkervoort uit Johan Taams, Dick Dompeling en Gerritjan Eggenkamp.

Detron Zetacom Groep benoemt Kees Donkervoort tot voorzitter van RvC image

Donkervoort was eerder onder meer bestuurder van topklinisch ziekenhuis MCL en bestuurder van Treant, één van de grotere gemengde zorgorganisaties van Nederland. Momenteel is hij naast interim bestuurder van de grootste TBS kliniek van Nederland, het Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag, ook toezichthouder bij zorgverzekeraar CZ, Alliade, Vilans en Meander-Prokino.

Detron en Zetacom fuseerden eerder dit jaar met steun van Avedon Capital Partners. Eggenkamp, partner bij Avedon Capital Partners: “Met de komst van Kees wordt de RvC versterkt met veel bestuurlijke ervaring. Kees brengt daarbij veel kennis en ervaring mee op het gebied van zorg en ICT, wat voor Detron Zetacom Groep een belangrijk marktsegment is.”

Tank, CEO van Detron Zetacom Groep: “Ik ben blij dat met de komst van Kees alle posities in de RvC zijn ingevuld en kijk uit naar een langdurige samenwerking met Kees en de overige leden van de RvC.”

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
IGEL - Cloud Expo BN start 27-11/7-12