Witold Kepinski - 21 november 2023

Ministeries gunnen zeven intermediairs voor inhuur ICT-professionals

De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat, Financiën en Algemene Zaken hebben zeven intermediairs gecontracteerd voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals, onder andere Headfirst. De raamovereenkomst gaat in per 1 januari 2024, voor een periode van maximaal vier jaar en vertegenwoordigt een totale geraamde contractwaarde van 300 miljoen euro voor de in totaal zeven opdrachtnemers.

Ministeries gunnen zeven intermediairs voor inhuur ICT-professionals image


De ministeries van Infrastructuur en Waterstaat (I&W), Financiën (F) en Algemene Zaken (AZ), gezamenlijk als IWFAZ aangeduid, zijn van groot belang voor onze samenleving en hebben een grote hoeveelheid aan tijdelijke ICT-opdrachten. Met het afsluiten van raamovereenkomsten beoogt IWFAZ structureel een passend aanbod uit de markt te verkrijgen, om de schil van flexibele arbeid zo effectief en efficiënt mogelijk in te vullen.

Mike Veen, Accountmanager HeadFirst, over de samenwerking met IWFAZ: “Wij zijn zeer verheugd dat we deze overeenkomst opnieuw gegund hebben gekregen, zodat we de goede samenwerking kunnen continueren. Voor IWFAZ blijven wij de best passende kandidaten zoeken en selecteren voor interessante opdrachten. Via ons online platform Select ontsluiten we de gehele markt van ICT-professionals, we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat wij IWFAZ van voldoende passende kandidaten kunnen voorzien.”

Onderaannemers
HeadFirst geeft haar dienstverlening de komende vier jaar vorm met onder meer de hulp van de volgende onderaannemers: CGI, CoreBase, Devoteam, DevTalents, Doxis, EXPR, Grabowsky, InWork, IT Topdogs, Kodision, NLX Software, Open Technologies, PlusIT, Quest4, Quintor, SOA People, Specialisterren, StarApple, Sterksen, Teamwerk, Unisys, Valcon, Valori, ZZA en 2TestIT.