Witold Kepinski - 29 december 2023

Microsoft Teams heeft 320 miljoen maandelijkse actieve gebruikers

Microsoft Teams heeft nu wereldwijd 320 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Dit meldt Srini Raghavan van Microsoft Teams Ecosystem in een Jaaroverzicht blog: 'hoe Microsoft Copilot, Microsoft Teams en onze partners een sterker ecosysteem bouwden'.

Microsoft Teams heeft 320 miljoen maandelijkse actieve gebruikers image

Srini Raghavan meldt: 'Nu 2023 ten einde loopt, is het ongelooflijk om na te denken over alle vooruitgang die we dit jaar hebben geboekt in het Microsoft 365-ecosysteem. Bovenal wil ik onze klanten bedanken voor het vertrouwen in Microsoft Teams als uw tool en platform voor samenwerking en communicatie. Met trots kan ik melden dat dit jaar nog tientallen miljoenen mensen Teams hebben geadopteerd, inclusief de nieuwe versie die in oktober is uitgebracht. Microsoft Teams heeft nu ruim 320 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

Ik wil ook mijn diepe dankbaarheid delen met de onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), systeemintegrators en bedrijfsontwikkelaars die hebben samengewerkt om ons Teams-ecosysteem te helpen opbouwen. Dankzij uw investering zijn er nu meer dan 2.000 apps in de Teams-winkel en meer dan 145.000 op maat gemaakte line-of-business (LOB)-apps gebouwd door ondernemingen.

Het grootste nieuws van dit jaar was de introductie van Microsoft Copilot, uw krachtige nieuwe AI-assistent voor op het werk. Microsoft Copilot voor Microsoft 365 is op 1 november algemeen beschikbaar geworden en we zorgen ervoor dat uw investering in Teams de basis vormt voor de uitbreidbaarheid van Copilot, waardoor u Copilot kunt uitbreiden met aangepaste vaardigheden en de mogelijkheden ervan naar uw apps kunt brengen. Organisaties met Copilot voor Microsoft 365 kunnen zich aanmelden voor de openbare preview voor uitbreidbaarheid.'

Lees de hele blog hier.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024