Witold Kepinski - 12 januari 2024

Amazon Buy with Prime integreert met Salesforce Commerce Cloud

Amazon heeft de Buy with Prime voor Salesforce Commerce Cloud- integratie aangekondigd. Deze oplossing helpt Salesforce-verkopers Buy with Prime naadloos te integreren in hun bestaande winkelervaring.

Amazon Buy with Prime integreert met Salesforce Commerce Cloud image

Buy with Prime voor Salesforce biedt verkopers ook verschillende nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid voor shoppers om te zoeken en te filteren op Prime-in aanmerking komende items, en Prime-in aanmerking komende en andere items in dezelfde bestelling te kopen. Deze integratie helpt Salesforce-verkopers in contact te komen met nieuwe shoppers en de conversie te verhogen door de handige winkelvoordelen van Prime te bieden, waaronder snelle, gratis bezorging, een vertrouwde betaalervaring, 24/7 live chat-ondersteuning en probleemloos retourneren. 

Buy with Prime voor Salesforce wordt alleen op uitnodiging uitgerold voor geselecteerde Salesforce-verkopers, en zal later dit jaar beschikbaar zijn voor alle in de VS gevestigde Salesforce Commerce Cloud-verkopers via de Salesforce AppExchange. 

“De Buy with Prime-integratie met Salesforce Commerce Cloud stelt verkopers in staat hun shoppers een nieuwe maar vertrouwde aankoopoptie aan te bieden, rechtstreeks in hun digitale winkels”, zegt Peter Larsen, Amazon vice-president van Buy with Prime. “Nu met nieuwe functies die Buy with Prime naadloos integreren in zoeken, winkelwagentje en afrekenen, hebben Salesforce-verkopers nog meer flexibiliteit en functionaliteit om Buy with Prime aan te bieden, terwijl ze de controle behouden over de look en feel van hun winkels.”

“Koop met Prime voor Salesforce Commerce Cloud bouwt voort op onze inspanningen om e-commercebedrijven te helpen winstgevende groei en superieure winkelervaringen te realiseren”, zegt Michael Affronti, Senior Vice President en General Manager van Commerce Cloud bij Salesforce. “Terwijl bedrijven de merkloyaliteit onder nieuwe en terugkerende shoppers willen opschalen en stimuleren, biedt Buy with Prime Salesforce-verkopers een krachtig hulpmiddel om miljoenen Prime-leden aan te trekken en hun bedrijf te laten groeien via de vertrouwde Prime-winkelervaring.”

Lees meer hier.