Witold Kepinski - 26 januari 2024

IBM en Migrato bieden beheer van ongestructureerde content

IBM kondigt een strategische samenwerking aan met Migrato, een vooraanstaand ontwikkelaar van analyse-, classificatie-, deduplicatie- en migratiesoftware.

IBM en Migrato bieden beheer van ongestructureerde content image

Dankzij de samenwerking met IBM zet Migrato een belangrijke stap in het transformeren van informatiebeheer. Door de kracht van geavanceerde IBM technologieën te combineren, stelt Migrato organisaties in staat om niet alleen hun ongestructureerde content effectief te ordenen, maar ook om te voldoen aan de hoogste normen van regelgeving en privacy. 

Migrato staat bekend om haar analyse-, classificatie-, deduplicatie- en migratiesoftware, waarmee ongestructureerde inhoud effectief georganiseerd, opgeschoond en gemigreerd kan worden. Met oog voor verschillende wetten en voorschriften, met betrekking tot documentatie en archivering, streeft Migrato ernaar organisaties toekomstbestendig en compliant te maken. De samenwerking tussen IBM en Migrato is gericht op het verder ontwikkelen van de Migrato software middels het gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder deWatson NLP Library for Embed. Deze library biedt krachtige AI-modellen, uitgebreide taalondersteuning en schaalbare containerorchestratie, waardoor ondernemingen enterprise-ready oplossingen kunnen ontwikkelen. De flexibiliteit van de library maakt bovendien implementatie van natuurlijke taal-AI mogelijk in elke omgeving.

Bovendien omvat de samenwerking co-creatie tussen Migrato en het beeldlab van IBM. Uit deze vruchtbare samenwerking is er gezamenlijk gebouwd aan nieuwe functionaliteiten die kunnen worden geïntegreerd in de oplossing van Migrato. De resultaten van deze gezamenlijke inspanningen zullen een significante bijdrage leveren aan het stroomlijnen van informatiebeheerprocessen en het waarborgen van compliance met regelgeving.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024