Witold Kepinski - 10 februari 2024

EZK en LNV selecteren voorkeursleveranciers die ICT-professionals leveren

De ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) (exclusief DICTU) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Staatsbosbeheer en (optioneel) de Nederlandse Emissie Autoriteit (NEa) hebben acht partijen met consortiumpartners geselecteerd als voorkeursleveranciers voor het tijdelijk ter beschikking stellen van ICT-professionals. Het gaat om De Staffing Groep Nederland/Circle8 en Sogeti, Cimsolutions, Brunel en SLTN, SynProfs, ItaQ, Hero Interim Professionals, Need Staffing IT en Ukomst.

EZK en LNV selecteren voorkeursleveranciers die ICT-professionals leveren image

Het doel van de aanbesteding is volgens de ministeries ‘om kwalitatief goede ICT-Professionals tegen een marktconform tarief in te huren voor tijdelijke opdrachten ten behoeve van de ministeries’. De Raamovereenkomst gaat in op 15 februari 2024, heeft een looptijd van maximaal vier jaar voor het totaal van acht raamovereenkomsten en een maximale totale opdrachtwaarde (plafondbedrag) van € 576.660.000 exclusief btw.

“Deze mantelovereenkomst is een continuering van een langlopende samenwerking met het ministerie in verschillende samenstellingen die inclusief onze voorganger De Staffing Groep al vanaf 2008 loopt: echt iets om trots op te zijn!”, aldus Peter Gram, Directeur Overheid bij Circle8.

Eugène Tuijnman, CEO SLTN “Wij zijn zeer verheugd dat wij samen met CIMSOLUTIONS en Brunel invulling mogen geven aan het leveren van de beste ICT-professionals voor de genoemde ministeries. Al sinds 2013 leveren wij met deze samenwerking hoogopgeleide, kwalitatieve ICT-professionals aan het ministerie van Economische Zaken, en het feit dat we dit mogen blijven doen getuigt van de kwaliteit van onze professionals”

Sinds 2017 is het ministerie van Economische Zaken opgedeeld in het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Het ministerie van EZK staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland en zet zich in voor een optimaal ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Het ministerie van LNV staat voor duurzaam voedsel, waardevolle natuur en een vitaal platteland.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024