Witold Kepinski - 13 februari 2024

Dutch IT Channel Awards 2023: Laatste kans om te stemmen!

Op 14 maart zullen de Dutch IT Channel Awards van 2023 worden uitgereikt. In dit speciale Dutch IT Channel Awards Magazine een compleet overzicht van alle genomineerden van deze editie. Zo kunt u een doordachte keuze maken en uw stem uitbrengen op uw favoriet. Er zijn weer veel mooie aanmeldingen binnengekomen voor de Dutch IT Channel Awards. Ook doen er meer nieuwe partijen mee die niet eerder zijn genomineerd. Veel mensen hebben wederom hun favoriete VAR, service provider, distributeur, vendor en/of toonaangevende personen uit de Nederlandse tech business genomineerd.

Dutch IT Channel Awards 2023: Laatste kans om te stemmen! image

LEES HIER HET DUTCH IT AWARDS MAGAZINE

De jury heeft uit de vele honderden inzendingen een definitieve lijst van vijf genomineerden per categorie samengesteld. Naast de genomineerden waarop gestemd kan worden, wordt er op 14 maart ook een Editors’ Choice Award door de redactie van Dutch IT Channel uitgereikt. Hierop kan niet gestemd worden, de redactie geeft deze oeuvreprijs aan een persoon die zich de afgelopen jaren heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business.

Er kan nog tot 16 februari 2024 worden gestemd op honderdtwintig genomineerden in 24 verschillende categorieën via de site www.dutchitawards.nl/stemmen.

Namens Dutch IT Channel wil ik graag iedereen bedanken die een nominatie heeft ingediend. De vele partijen in de ICT-branche zorgen voor de impact en innovatie van Nederland. Dat vieren we weer onder het motto ‘Let’s celebrate the channel’!

Tot slot bedanken we alle sponsors van de Dutch IT Channel Awards. In het bijzonder ook Protinus IT die zich weer als Main Event Partner heeft verbonden aan de Dutch IT Channel Awards.

Breng nu uw stem uit op uw favoriet: www.dutchitawards.nl/stemmen

Namens het hele team van Dutch IT Channel

Witold Kepinski, Director Content & Editor-in-Chief Dutch IT Channel | Founder

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei