Wouter Hoeffnagel - 21 februari 2024

Luciën Kamps is General Manager voor de regio EMEA West bij Planon

Planon, leverancier van slimme duurzame gebouwbeheersoftware, benoemt Luciën Kamps tot General Manager voor de regio EMEA West. Kamps is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Planon in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Noordse landen.

Luciën Kamps is General Manager voor de regio EMEA West bij Planon image

"We zijn verheugd om Luciën in deze rol te benoemen", zegt Pierre Guelen, CEO en oprichter van Planon. "Zijn expertise en diepgaande kennis van onze branche zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de klanttevredenheid en versnelde groei en verdere successen brengen in deze belangrijke regio voor Planon. Bovendien weerspiegelt Luciëns carrière bij Planon, van trainee tot general manager, ons streven om talenten te koesteren in een cultuur van continu leren binnen onze organisatie."

Kamps is sinds 2006 in dienst bij Planon. Hij is vorig jaar door de Nederlandse vakvereniging voor de salesprofessional SMA uitgeroepen tot Salesmanager van het Jaar 2022. Kamps beschikt over een bachelorsdiploma in Facility Management en een MBA met specialisatie in Leiderschap. Hij blijft werken vanuit het hoofdkantoor van Planon in Nederland.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei