Witold Kepinski - 21 februari 2024

HackShield kondigt samenwerking met TriNed aan

HackShield kondigt met trots haar partnership met TriNed aan. De samenwerking met TriNed geeft HackShield de mogelijkheid om nog meer impact te genereren voor kinderen in Nederland. Ook zet de glasvezelleverancier haar eigen medewerkers in om in haar serviceregio's gratis op scholen gastlessen te geven om zo samen met HackShield te werken aan een veiligere digitale toekomst.

HackShield kondigt samenwerking met TriNed aan image

Met al meer dan 20 jaar ervaring als glasvezelprovider is TriNed een Nederlandse leverancier op het gebied van internetdistributie. Partijen als TriNed hebben kennis over het belang, maar ook de uitdagingen van het internet. Dat een Nederlandse internet leverancier zich wil inzetten om samen met HackShield te werken aan een veiligere digitale wereld is daarom een mooie ontwikkeling.

Cyberteacher for a Day Programma

Als 'Powered By'-partner van HackShield zal TriNed ook onderdeel worden van het Cyberteacher for a Day programma en daarmee een actieve rol spelen in het geven van gastlessen door heel Nederland. Deze educatieve sessies zijn bedoeld om bewustwording te creëren over digitale bedreigingen en om kinderen (en indirect ook ouders en verzorgers) te voorzien van de nodige kennis om zichzelf te beschermen in de online wereld.

Met haar kantoor in ‘s-Hertogenbosch wil TriNed, naast bestaande initiatieven in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, ook in ‘s-Hertogenbosch zorgen voor een cyberveiligere toekomst. Hierdoor wordt 's-Hertogenbosch de nieuwste HackShield locatie waar een private partij actief bijdraagt aan het creëren van een veiligere digitale wereld.

"In een tijd waarin digitale dreigingen voortdurend evolueren, is het essentieel dat we samenwerken om onze gemeenschappen te beschermen. De samenwerking met TriNed stelt ons in staat om als bedrijf meer impact te kunnen maken. Doordat TriNed zich daarnaast ook nog eens inzet om gastlessen aan te bieden, brengen we praktische kennis en bewustwording naar Nederland en creëren we een positieve impact op de digitale veiligheid van kinderen in de regio." - Emily Jacometti - CEO HackShield

“TriNed wil zoveel mogelijk mensen laagdrempelig toegang bieden tot internet. Wij vinden het echter net zo belangrijk dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier gebruik maakt van internet. Door onze samenwerking met HackShield willen we graag een zinvolle bijdrage leveren om kinderen al op jonge leeftijd veilig te leren omgaan met internet. HackShield zorgt op een speelse en boeiende wijze voor bewustwording van de leuke maar ook minder leuke kanten van het internet”. Aldus Paul van Wanrooij, Algemeen Directeur van TriNed.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024