Witold Kepinski - 23 februari 2024

Levi9 en HomeQgo bundelen krachten

Levi9 en HomeQgo bundelen krachten om de duurzaamheid van woningen te verbeteren met digitale innovatie.

Levi9 en HomeQgo bundelen krachten image

Levi9 kondigt haar partnerschap aan met HomeQgo, een specialist in de duurzaamheid van woningen. Deze samenwerking heeft als doel de expertise van Levi9 in de ontwikkeling van digitale oplossingen te integreren met de toewijding van HomeQgo aan het bevorderen van duurzaam wonen, wat een belangrijke stap vooruit markeert in de sector van de duurzaamheid van woningen.

HomeQgo, bekend om zijn slimme digitale platform, begeleidt huiseigenaren sinds 2017 bij het verduurzamen van hun woningen. Via een online huis scan biedt het platform gepersonaliseerd advies en snelle, uitvoerbare oplossingen, waardoor huiseigenaren hun duurzaamheidsvoetafdruk efficiënt kunnen begrijpen en verbeteren.

De samenwerking is bedoeld om de digitale diensten van HomeQgo te verrijken door de ervaring van Levi9 in het ontwikkelen van schaalbare en robuuste digitale platforms. Het doel is om duurzaam wonen toegankelijker en beheersbaarder te maken voor huiseigenaren door een naadloze en geïntegreerde digitale ervaring te bieden.

"Bij Levi9 zijn we trots op ons vermogen om te innoveren en onze oplossingen aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten," zei Ben Ruck, Industry Director bij Levi9. "Het partnerschap met HomeQgo sluit aan bij onze visie om technologie te gebruiken om echte wereldproblemen aan te pakken. We zijn enthousiast om bij te dragen aan de missie van HomeQgo om duurzaam wonen te bevorderen, waardoor het een praktischer en haalbaarder doel wordt voor huiseigenaren."

HomeQgo, sinds 2020 onderdeel van Rabobank, loopt voorop in het aanbieden van duurzame woningoplossingen. Deze samenwerking met Levi9 is bedoeld om de digitale capaciteiten van HomeQgo te verbeteren, waardoor het proces voor huiseigenaren om duurzame praktijken aan te nemen gestroomlijnd wordt.

"We zijn verheugd om samen te werken met Levi9," zei Sebastiaan Bekker, CTO, HomeQgo. "Deze samenwerking vertegenwoordigt onze gedeelde doelen en waarden. We geloven dat de technologische kracht van Levi9 onze duurzame initiatieven zal aanvullen, uiteindelijk ten goede komend aan huiseigenaren die geïnformeerde beslissingen willen nemen over duurzaamheid."

Naarmate deze samenwerking vordert, verwachten beide bedrijven dat het innovatieve digitale oplossingen zal voortbrengen, positief bijdragend aan de sector van de duurzaamheid van woningen.