Witold Kepinski - 07 maart 2024

Cisco verandert Executive Leadership Team

Cisco voert veranderingen door in zijn Executive Leadership Team zo meldt ceo Chuck Robbins: "Met onmiddellijke ingang zal Liz Centoni onze nieuwe Executive Vice President en Chief Customer Experience Officer worden, Thimaya Subaiya zal onze nieuwe Executive Vice President of Operations worden, en Mark Patterson zal zijn rol als mijn Chief of Staff uitbreiden tot onze nieuwe Executive Vice President. en Chief Strategy Officer, die leiding geeft aan de bedrijfsstrategie, bedrijfsontwikkeling en onze inspanningen op het gebied van opkomende technologie en incubatie."

Cisco verandert Executive Leadership Team image

Cisco ceo Chuck Robbins meldt op linkedIn: 'Vandaag ben ik blij om veranderingen in ons Executive Leadership Team te kunnen delen waarvan wij denken dat ze gedifferentieerde innovatie, vereenvoudigde ervaringen voor onze klanten, partners en teams, en groei op lange termijn voor Cisco zullen stimuleren.

Met onmiddellijke ingang:

Liz Centoni wordt onze nieuwe Executive Vice President en Chief Customer Experience Officer.

Thimaya Subaiya wordt onze nieuwe Executive Vice President Operations.

Mark Patterson zal zijn rol als mijn stafchef uitbreiden tot onze nieuwe Executive Vice President en Chief Strategy Officer, die leiding zal geven aan de bedrijfsstrategie, bedrijfsontwikkeling en onze inspanningen op het gebied van opkomende technologie en incubatie.

Ik twijfel er niet aan dat deze drie leiders nieuwe perspectieven en innovatief denken in hun nieuwe rollen zullen brengen om te versnellen wat goed gaat en om te identificeren en aan te passen waar veranderingen nodig zijn.

Ik ben blij om te zien wat Liz, Thimaya en Mark, samen met hun teams, zullen bereiken terwijl we groei voor Cisco en ongeëvenaarde ervaringen voor onze klanten, partners en mensen stimuleren!'

Lees alle details hier.