Witold Kepinski - 07 maart 2024

HP introduceert breed portfolio van AI PC devices

HP heeft een nieuwe reeks van AI PC devices aangekondigd. De kracht van AI wordt ingezet om de productiviteit, creativiteit en gebruikerservaringen in hybride werkomgevingen te verbeteren, zo wordt gemeld tijdens de HP Amplify Partner Conference 2024 in Las Vegas.

HP introduceert breed portfolio van AI PC devices image

Uitdagingen in hybride werkomgevingen

In een voortdurend veranderende hybride werkomgeving ervaren werknemers nog steeds uitdagingen zoals digitale vermoeidheid. Volgens de Work Relationship Index van HP uit 2023 heeft slechts 27% van de werknemers een gezonde relatie met werk, terwijl 83% van mening is dat het tijd is om onze band met werk te herdefiniëren. De meerderheid van de werknemers gelooft dat AI nieuwe kansen zal creëren om werk met plezier te verrichten en taken te vergemakkelijken. Echter, zij hebben de juiste AI-tools en technologie nodig om te slagen.

HP's visie op AI-pc's

"Bij HP is het onze missie om bedrijven in staat te stellen te profiteren van de kracht van AI, waardoor ambitieuze en betekenisvolle vooruitgang in elke organisatie wordt gestimuleerd", zegt Alex Cho, president van Personal Systems, HP Inc. "Met trots vertegenwoordigen we het meest uitgebreide portfolio van AI-pc's in de sector. Door AI als persoonlijk hulpmiddel in te zetten, creëren we meer gepersonaliseerde en betekenisvolle werkervaringen, wat leidt tot een revolutionaire verandering in de manier waarop we technologie gebruiken en met elkaar omgaan op de werkvloer."

Focus op het werk dat ertoe doet met AI-pc's

HP heeft de nieuwste generatie AI HP Elite-pc's geïntroduceerd, met Copilot in Windows en Windows 11 Pro, en Z by HP mobiele workstations, die hoogwaardige computing-oplossingen leveren die zijn ontworpen om de meest veeleisende workflows mogelijk te maken.

De nieuwste HP Elite- en Pro pc-oplossingen zijn uitgerust met AI-mogelijkheden aangedreven door Intel Core Ultra 5- en 7-processors, of AMD Ryzen PRO-processors van de volgende generatie met speciale NPU's voor het aanpakken van AI-taken met meer gepersonaliseerde prestaties. HP Smart Sense is ontworpen om automatisch te anticiperen op en zich aan te passen aan het pc-gebruiksgedrag, waardoor de beste balans tussen prestaties en vermogen wordt gegarandeerd. Bovendien bieden functies zoals Poly Studio-audio, Dynamic Voice Leveling, AI Noise Reduction en automatische framing voor een naadloze gebruikerservaring.

HP introduceert het grootste portfolio van AI-pc's in de industrie

HP heeft nu het grootste portfolio van Intel® en AMD-gebaseerde AI-pc's, wat een toewijding aan innovatie en prestaties aantoont. De vandaag gelanceerde line-up omvat:

  • HP Elite 1000 Series G11 Notebook PC's: 's werelds krachtigste AI-zakelijke pc's
  • HP Elite x360 1040 14-inch G112-in-1 Notebook PC
  • HP EliteBook 800 and 805 Series G11 Notebook PC's
  • HP EliteBook 600 and 605 Series G11 Notebook PC's
  • HP ProBook 400 and 405 Series G11 Notebook PC's
  • HP Elite Small Form Factor 805 G9 Desktop PC

Z by HP mobiele workstations

Z by HP levert verder krachtige computeroplossingen die zijn ontworpen om de meest veeleisende workflows aan te sturen. De nieuwste generatie AI HP ZBook mobiele werkstations zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen van mobiel werken aan te gaan, terwijl ze toch beschikken over de benodigde samenwerkingstools om grote, complexe projecten overal uit te voeren.

AI Creation Center

HP kondigt verder AI Creation Center aan, een uitgebreide workstationoplossing voor AI-ontwikkeling, inclusief Z by HP AI Studio, ontwikkeld in samenwerking met NVIDIA NGC, waardoor datawetenschappers kunnen profiteren van de creatie van AI.

Tevens breidt HP zijn portfolio van gecertificeerde vergaderruimte-oplossingen en headsets uit met nieuwe Poly Studio-producten, waardoor samenwerking nog effectiever wordt in de sector.

HP levert tot slot de nieuwe zakelijke pc's die zijn ontworpen om firmware te beschermen tegen Quantum Computer Hacks, mogelijk gemaakt door HP's geüpgradede Endpoint Security Controller (ESC)-chip om gevoelige data toekomstbestendig te maken.

Lees verder alle details op de website van HP.