Wouter Hoeffnagel - 02 april 2024

Bart Doomen is Chief Business Officer bij SAP Nederland

SAP Nederland benoemt Bart Doomen (foto) tot Chief Business Officer. Doomen gaat SAP helpen de positie van het bedrijf in de cloudmarkt te versterken en tegelijkertijd de duurzame groei van SAP in cloudoplossingen versnellen.

Bart Doomen is Chief Business Officer bij SAP Nederland image

Doomen is met ingang van 1 april 2024 actief in zijn nieuwe functie. Hij was tot voor kort actief als Head of Industries en daarvoor zowel binnen als buiten SAP actief in management- en accountmanagementfuncties. Doomen brengt een ruime ervaring mee binnen de sector, met een bewezen staat van dienst in het leveren van duurzame groei waarbij de doelstellingen van de klant centraal staan.

Customer Advisory en Business Development

Als CBO draagt Doomen de directe verantwoordelijkheid voor Customer Advisory en Business Development. Doomen stuurt daarbij de teams aan die zich bezighouden met de customer journey en met de ontwikkeling van het cloudaanbod. Strategische initiatieven zoals Go to Market, Business AI en Sovereign Cloud zullen onder zijn leiding vallen.

“De aanstelling van een Chief Business Officer (CBO) laat zien hoe serieus we zijn over het creëren van waarde voor onze klanten. In mijn nieuwe functie zal ik me specifiek richten op het optimaal ondersteunen van onze klanten en partners met onze cloudoplossingen, zodat zij hun groeipotentieel volledig kunnen benutten”, aldus Doomen.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024