Witold Kepinski - 04 april 2024

ESC Groep werkt nauwer samen met Logic Vision en DynamicHands

De Belgische ESC Groep heeft een belangrijke stap in zijn expansiestrategie gezet door samenwerkingsverbanden aan te gaan met respectievelijk Logic Vision en DynamicHands. Met deze samenwerking versterkt de ESC Groep zijn positie op de Nederlandse markt met een uitbreiding van zijn expertise in Microsoft Dynamics 365 Business Central, CE/CRM & Power Platform.

ESC Groep werkt nauwer samen met  Logic Vision en DynamicHands image

Logic Vision, met een geschiedenis die teruggaat tot in 1999 als Navision partner, heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van ERP en Microsoft-oplossingen, met een sterke focus op Maritiem, Productie en Energie. Zowel nationaal als internationaal. Met hun no-nonsense Rotterdamse mentaliteit en een diepgaande kennis van de sectoren waarmee ze samenwerken, zal Logic Vision een significante bijdrage leveren aan de groei en innovatie binnen de ESC Groep.

“Al bij het eerste contact met de ESC Groep en de gesprekken die daarop volgden, had ik een goed gevoel over een mogelijke samenwerking. En na bijna 32 jaar ondernemerschap was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging”, aldus Maarten Speet, Managing Director bij Logic Vision. “Het bredere diensten- en productportfolio levert perspectief voor onze groeiplannen. Daarnaast biedt deze samenwerking een financiële zekerheid om die plannen te verwezenlijken.”.

Samenwerking met DynamicHands

DynamicHands is een consultancy organisatie gespecialiseerd in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform. Deze samenwerking brengt een nieuw level van expertise en innovatie binnen de groep. DynamicHands staat bekend om de kennis en capaciteit van zijn gepassioneerde professionals, en zal nauw samenwerken met Advisie, medelid van de ESC Groep, terwijl het onder zijn eigen naam blijft opereren.

“Samenwerken met de ESC Groep is een belangrijke stap in onze groei”, zegt Gerben Kessen, CEO & Oprichter van DynamicHands. “Onderdeel zijn van een grotere groep inspireert ons om hogere doelen te stellen en het zorgt voor de continuïteit van onze organisatie. Voor de groep zijn we een mooie uitbreiding in Nederland op vlak van Dynamics 365 CE/CRM en we hebben er veel zin in om dit verder uit te bouwen. Het creëert ook mogelijkheden voor samenwerking en kennisdeling onder de collega’s, wat onze expertise en dienstverlening verrijkt.”

“De samenwerkingen zijn niet alleen strategisch belangrijk voor onze marktpositie op de Nederlandse markt, maar ze zijn ook in lijn met onze ‘People First’ strategie. Deze focust op het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We kijken uit naar de unieke mogelijkheden en successen die deze samenwerkingen met zich mee zullen brengen en zijn vastberaden om onze marktpositie in Nederland verder te versterken”, aldus Jan Hofman, CEO van de ESC Groep.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V2