Wouter Hoeffnagel - 16 april 2024

Randstad breidt samenwerking met Workday uit

Randstad breidt zijn samenwerking met Workday uit. Het bedrijf rolt Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) uit in 39 markten. Daarnaast willen de bedrijven samen wederzijdse implementatiemogelijkheden ontwikkelen om hun toegang tot tools voor talentmanagement te verbeteren.

Randstad breidt samenwerking met Workday uit image

De twee partijen werken sinds 2015 samen; Randstad koos toen voor Workday HCM. Het uitzendbureau zet nu het Workday-platform met AI in de kern in om het HR- en financiële systeem van Randstad te transformeren en te stroomlijnen. Randstad wil met Workday Financial Management en Workday HCM uitrollen de efficiëntie en schaalgrootte verbeteren.

Naast het certificeren van de Managed Service Provider (MSP)-divisie van Randstad als Platinum Workday MSP-partner, gaan Randstad en Workday potentiële toekomstige samenwerkingsmogelijkheden verkennen. Door hun krachten te bundelen willen de partijen aanvullende HR-implementatiemogelijkheden bieden en meer talentuitdagingen van hun klanten oplossen.

'Potentieel van talent ontsluiten'

"We kijken ernaar uit om ons partnerschap met Randstad uit te breiden om niet alleen de transformatiedoelen te ondersteunen via het Workday-platform, maar ook om onze krachten te bundelen voor een potentieel dienstenaanbod voor onze gezamenlijke klanten", aldus Carl Eschenbach, CEO van Workday. "De combinatie van het Workday-platform en de wereldwijde talentexpertise van Randstad stelt onze klanten in staat het potentieel van hun talent te ontsluiten, zodat ze door snelle veranderingen kunnen navigeren en kunnen floreren."

"Deze uitbreiding van ons partnerschap met Workday – zowel door onze platformimplementatie als door de komende samenwerking – zal het beste van de talentcapaciteiten van Randstad combineren met de beste technologische oplossingen van Workday. In een wereld waarin talent en vaardigheden schaars zijn, zijn we verheugd om samen te werken met Workday om nieuwe manieren te vinden om klanten te helpen de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd op te lossen. Door deze selectie kan Randstad ook de efficiëntie en schaalvergroting binnen ons ecosysteem stimuleren, wat een belangrijke pijler is van onze nieuwe partner voor talentstrategie", reageert Sander van ‘t Noordende, CEO van Randstad.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024