Wouter Hoeffnagel - 19 april 2024

XpertHR wijzigt naam in Brightmine

XpertHR heet voortaan Brightmine. Het bedrijf ondersteunt klanten door het koppelen van de toekomst van data aan de huidige kennis en ervaringen, met een combinatie van actuele datasets, AI-technologie en HR-expertise.

XpertHR wijzigt naam in Brightmine image

“Het HR-landschap is de afgelopen vijf jaar sterk veranderd. Complexere wetgeving, de noodzaak van D&I-beleid, een krappe arbeidsmarkt en GenAI; dit alles dwingt bedrijven slim en efficiënt om te gaan met regelgeving en sociale en strategische HR-beslissingen”, zegt Frank Klein, algemeen directeur van Brightmine Netherlands. “De noodzaak en meerwaarde van HR-teams groeien. Succesvol beleid vraagt datagedreven besluitvorming, een frisse blik op employee experience, betrouwbaar risicobeheer en aantrekkelijk talentmanagement. In de huidige HR-wereld werken Brightmine en HR-teams samen aan een stralende toekomst met optimale bedrijfsresultaten.”

De Brightmine-oplossingen combineren HR-data, AI-technologie en expertise, waarmee HR-teams hun HR-beleid kunnen blijven optimaliseren en risico's verminderen. Het bedrijf levert onder andere:

  • Compensation Planning & Equity Analytics - Deze softwareoplossing van Brightmine analyseert loongegevens van medewerkers en adviseert hoe bijvoorbeeld de loonkloof tussen man en vrouw te dichten is. HR-managers en beloningsspecialisten kunnen hiermee beter anticiperen en beleid ontwikkelen dat de employee experience verbetert, gelijke beloning waarborgt en risico's beperkt.
  • Collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s) - Uitzendorganisaties of organisaties met flexwerkers besparen veel tijd en geld door verzamelde cao’s te raadplegen, bewerken en delen. De API-koppeling verkleint de kans op fouten en maakt databeheer productiever, efficiënter en direct compliant.
  • Compliance Insight & Automation - Om in de wereld van HR net dat stapje voor te blijven, heeft Brightmine zijn compliance-product doorontwikkeld. De HR- en compliance-teams van nu ontwikkelen hiermee een HR-beleid, creëren een divers personeelsbestand en voldoen altijd aan arbeidswetgeving. Het samenspel tussen juridische expertise en AI helpt compliance-uitdagingen proactief aan te pakken en risico’s te minimaliseren.
Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024