Wouter Hoeffnagel - 26 april 2024

Open Line, Connected Data Group en Denodo kondigen partnerschap aan

Leverancier van managed cloud services Open Line en speler in datamanagement Denodo gaaneen partnership aan. De partijen leveren datamanagementoplossingen aan organisaties die de data-infrastructuur van hun klanten willen optimaliseren.

Open Line, Connected Data Group en Denodo kondigen partnerschap aan image

Als onderdeel van dit partnerschap nemen Open Line en haar dochteronderneming Connected Data Group, gespecialiseerd in datavirtualisatie, het datamanagementplatform van Denodo op in hun portfolio van managed cloud diensten en datamanagement. Het platform van Denodo stelt organisaties in staat om gegevens uit verschillende bronnen te integreren, beheren en leveren, wat real-time toegang tot kritieke informatie mogelijk maakt.

Toegang tot data zonder complexe ETL-processen

Open Line integreert Denodo's datamanagementcapaciteiten in haar managed services-aanbod, waardoor klanten toegang krijgen tot data uit verschillende systemen en deze kunnen analyseren zonder dat complexe ETL-processen nodig zijn. De agile data-integratieaanpak van Denodo stellen Open Line en Connected Data Groep in staat om data-integratieprojecten te versnellen, de time-to-insight te verkorten en de besluitvorming voor klanten te verbeteren.

Ook zetten de partijen via het partnerschap in op de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen. Hiermee willen zij specifieke uitdagingen in de sector aanpakken en dataoplossingen op maat leveren aan klanten in verschillende sectoren. Open Line, Connected Data Group en Denodo gaan samenwerken aan thought leadership-initiatieven om organisaties te informeren over de voordelen van datamanagement. De expertise van Connected Data Group helpt organisaties met het ontsluiten van het volledige potentieel van hun data-assets.

Volgende stap

"We zijn verheugd om samen te werken met Denodo", zegt Jo Verstappen, chief executive officer van Open Line. "Hun datamanagementtechnologie sluit perfect aan bij onze toewijding aan het leveren van innovatieve managed services-oplossingen die bedrijfsgroei stimuleren."

"Deze samenwerking is de volgende stap voor Open Line en onze gezamenlijke klanten", zegt Erik Fransen, managing director van Connected Data Group. "We kunnen Denodo nu leveren als onderdeel van de Connected Data Cloud, een unieke propositie van managed cloudservices voor logisch datamanagement."

"We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Open Line", zegt Charles Southwood, vice president Noord-Europa bij Denodo. "Samen zullen we organisaties in staat stellen hun datamanagementpraktijken te transformeren en betere bedrijfsresultaten te behalen."

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024