Witold Kepinski - 26 april 2024

Digital Realty, Netrom, Proact en Kyndryl presenteren klanttevredenheidsonderzoek ITeX Monitor 2023/2024

Digital Realty, Netrom, Proact en Kyndryl slaan de handen ineen met het Digital Ecosystems Institute (DEI) om de resultaten van de ITeX monitor 2023/2024 te presenteren.

Digital Realty, Netrom, Proact en Kyndryl presenteren klanttevredenheidsonderzoek ITeX Monitor 2023/2024 image

De IT ecosystems Xperience (ITeX) monitor 2023/2024 belicht de marktontwikkelingen en specifieke trends binnen digitale ecosystemen. In het rapport reflecteren de vier bedrijven op hun eigen prestaties, bieden ze hun visie op toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied, en gaan zij in gesprek met klanten over hun wederzijdse samenwerking. De ITeX monitor 2023/2024 wordt op 27 mei gepresenteerd.

Onderzoeksbureau Motivaction heeft de ITeX monitor van Giarte overgenomen. Motivaction en DEI gaan samenwerken om de monitor uit te breiden, en op termijn de wederzijdse tevredenheid in IT-ecosystemen te meten. De publicatie van dit tussenjaar maakt nog gebruik van de oude manier van meten, aangevuld met de visie op het belang van samenwerken.

De focus van de toekomstige onderzoeken van Motivaction en DEI ligt voornamelijk op de wederzijde samenwerking tussen serviceprovider en de markt en klanten. Hiermee willen DEI en Motivaction ervoor zorgen dat de belangrijke marktinformatie & ontwikkelingen beschikbaar blijven voor publieke en private organisaties in Nederland.

“Betrouwbare informatie en inzicht in de prestaties binnen digitale ecosystemen zijn van enorm belang”, zegt Hans Horn (foto), Manager Channel & Alliances bij Digital Realty. “De samenwerking met de andere serviceproviders, DEI en Motivaction om de ITeX monitor 2023/2024 te publiceren is een testament aan onze voortdurende inzet om de digitale ecosystemen te verbeteren en te ondersteunen. Het geeft niet alleen onze klanten, maar de gehele markt, een waardevol inzicht in het steeds evoluerende landschap van data en connectiviteit."

"Ondanks het gemis van het bekende 'roze boekje' van Giarte, hebben we samen met Motivaction ons netwerk benut, en onderzocht hoe we de ITeX monitor 2023/2024 verder kunnen voortzetten”, zegt Bart van der Linden, Directeur bij Digital Ecosystems Institute. “Ook Digital Realty, Netrom, Proact en Kyndryl, zagen de essentie van continuïteit in. Samen waren we in staat om het tussenjaar ITeX 2023/2024 te bouwen. Zij vertrouwen erop dat samenwerken met verschillende ecosystemen de toekomst is, en daarom kunnen we nu met trots de ITeX monitor 2023/2024 presenteren aan de markt.”

De presentatie van ITeX monitor 2023/2024 vindt plaats op maandag 27 mei bij Digital Realty in Hoofddorp.

Het rapport is hier te downloaden.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024