Witold Kepinski - 30 april 2024

Sentinel Technologies werkt samen met Cisco XDR

Sentinel Technologies kondigt met trots aan dat het zijn beveiligingsaanbod uitbreidt door gebruik te maken van de mogelijkheden van Cisco's XDR-platform voor beheerde beveiligingsdiensten.

Sentinel Technologies werkt samen met Cisco XDR image

Cisco XDR is een cloudgebaseerde oplossing die is ontworpen om beveiligingsoperaties te vereenvoudigen en beveiligingsteams in staat te stellen de meest geavanceerde bedreigingen te detecteren, prioriteren en erop te reageren. Geïntegreerd met het bredere beveiligingsportfolio van Cisco en het samengestelde aanbod van derden, is Cisco XDR een van de meest uitgebreide en flexibele oplossingen die momenteel op de markt zijn.

De aanpak van Cisco levert een open en uniforme oplossing voor het detecteren, onderzoeken, beperken en opsporen van bedreigingen, waardoor aanpassingsvermogen en efficiëntie worden gegarandeerd. Het maakt efficiënt bedreigingsbeheer en intelligente prioritering mogelijk om effectief aan SLA's te voldoen in diverse omgevingen.

Klanten van Sentinel kunnen profiteren van de voordelen van Cisco XDR via de FortisX Managed Detection and Response (MDR)-service.

“Sentinel zet zich in voor voortdurende innovatie en leiderschap in de cyberbeveiligingsindustrie. FortisX, mogelijk gemaakt door Cisco XDR, vertegenwoordigt een cruciale stap voorwaarts in onze missie om geavanceerde oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten”, aldus Robert Keblusek, Chief Innovation & Technology Officer van Sentinel. Deze oplossing stelt organisaties in staat de complexiteit te verminderen en een geïntegreerd platform te realiseren voor hun beveiligingsportfolio en beveiligingsactiviteiten, wat resulteert in verbeterde detectie- en responsmogelijkheden. Bovendien voorziet de oplossing beveiligingspersoneel van tools voor het prioriteren van bedreigingen om acties te prioriteren met AI en machine learning, verbeterde zichtbaarheid en automatisering van reacties met op bewijs gebaseerde aanbevelingen. Het aanbod wordt ondersteund door 24x7x365 ondersteuning, samen met advies- en implementatie-expertise om de verdediging van een organisatie in het veranderende cybersecuritylandschap te helpen versterken.

“De integratie van Cisco XDR in de MDR-service van Sentinel vergroot ons vermogen om veiligheidsbedreigingen snel en efficiënt aan te pakken”, aldus Jeetu Patel, Executive Vice President en General Manager Security and Collaboration van Cisco. “Met de MDR-oplossing van Sentinel krijgen klanten toegang tot Cisco XDR en een Security Operation Center in één enkele, naadloos beheerde service, waardoor geavanceerde beveiligingsmogelijkheden voor iedereen worden gedemocratiseerd.”

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei