Witold Kepinski - 30 april 2024

Proact wordt Premier Partner van Broadcom

Proact, Europa's onafhankelijke cloud service provider en datacenterspecialist, kondigt zijn nieuwe status aan als Premier Partner van Broadcom. Dit strategische partnerschap verstevigt de positie van Proact als vertrouwde leverancier van hoogwaardige clouddiensten en infrastructuuroplossingen verder.

Proact wordt Premier Partner van Broadcom image

De kern van deze samenwerking wordt gevormd door het Proact Hybrid Cloud-aanbod dat is gebouwd met behulp van VMware technologieën. Met Proact Hybrid Cloud kunnen organisaties cloudworkloads veilig en betrouwbaar uitvoeren in meerdere Europese landen. Als Broadcom Premier Partner,Proact kan klanten veerkrachtige, betrouwbare infrastructuur-as-a-service-oplossingen bieden vanuit een Europa-gebaseerde dienstverlener.

Proact heeft jarenlange uitgebreide ervaring met VMware technologie en vele hooggekwalificeerde experts op het gebied van virtualisatie. Het nieuwe partnerschap met Broadcom onderstreept het belang van VMware( nu VMware by Broadcom) als een belangrijke partner om innovatieve en efficiënte clouddiensten te leveren voor een breed scala aan workloads.

"Het is een voorrecht om als Premier Partner te worden uitgenodigd voor het Broadcom Advantage Partner-programma en weerspiegelt onze toewijding aan uitmuntendheid. We kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking met VMware by Broadcom", zegt Per Sedihn, Vice President, Technology & Services bij Proact IT Group AB. "Klanten kunnen helpen met hun on-premise licenties, maar ook met een VMware-gebaseerde Infrastructure as a Service legt de basis voor een flexibele cloudarchitectuur die aan een breed scala aan zakelijke vereisten voldoet", zegt Per Sedihn.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei